Gmail hesabıma sürekli giriş yapılmaya çalışıyor

Mudblod

Hectopat
Yaklaşık bir buçuk iki yıl önce bilgisayarıma virüs bulaştığı için Gmail hesabıma erişim sağlanmıştı ve hesabıma girişler uzunca bir süre sürmüştü. Gmail'im için ek güvenlik tedbirlerini aldım SMS ile onaylama artık ne varsa ve sorunum çözülmüştü. Bir süre sorun yoktu fakat son zamanlarda aralıklı zamanlarda "Microsoft hesabınızla kullanılacak tek kullanımlık kod isteğinizi aldık." diyerek Microsoft'tan mail geliyor. Bu olayı nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı?

En son denediğimde bende kendi hesabıma girerken artık şifre değil de doğrulama kodu istiyordu. Güvenlikle alakalı bir şeydir. Endişelenmene gerek yok ama istersen tedbir alarak şifreni değiştirebilirsin.

En son denediğimde bende kendi hesabıma girerken artık şifre değil de doğrulama kodu istiyordu. Güvenlikle alakalı bir şeydir. Endişelenmene gerek yok ama istersen tedbir alarak şifreni değiştirebilirsin.

Şifremi zaten bu mailler geliyor diye birkaç defa değiştirmiştim. Fakat benim giriş yaptığım zamanlarda bu kodlar gelmiyor tamamen benden bağımsız bir şekilde geliyor.

Şifremi zaten bu mailler geliyor diye birkaç defa değiştirmiştim. Fakat benim giriş yaptığım zamanlarda bu kodlar gelmiyor tamamen benden bağımsız bir şekilde geliyor.
Tanınmayan cihaz olduğu zaman direk şifreyi sormadan kod gönderiyor diye hatırlıyorum

Belirli bir süre hesaba giriş yapılmayınca güvenlik kodunu doğrulama postasından isteyebiliyor.
Saldırı şüphesi varsa hesabı korumaya almanın en mantıklı yanı ise:
1- Önemli hesabı telefonda da kullanmamak.
2-Önemli hesabı her platformda üyelik için kullanmamak.
3-Önemli hesabı ve onu koruyacak destek hesabı sürekli olarak güvenlik değişikliği ile desteklemek.
4-Bir Linux ortamı bulundurma ( Tercihim Live ) ve şifre değişikliği gibi işlemleri onun altında yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…