Gmail hesabımda bilmediğim cihazlar var

Zehra9

Hectopat
Daha fazla  
Gmail hesabımda cihazlar kısmında sürekli yeni bir cihaz görünüyor oturumunu kapatıyorum ikili doğrulama zaten açık şifreyi değiştiriyorum ama buna rağmen hala yeni cihazlar görünüyor. Android telefonlarda 7 oturum Windows bilgisayarda 5 oturum açık olduğu görünüyor diğer cihazların markası benim telefonumla aynı oturum açma zamanları farklı farklı ve de iki yıl veya üç yıl öncesine ait olup son etkinlikte yakın tarihte olmasına rağmen ben kontrol ettiğim hiçbir zaman göremedim. Bir kaçında oturum kapatıldı yazıyor yine cihazıma öncesinde görüp te kapattıklarımda var aralarında daha dün kontrol etmeme rağmen benim bilgisayarım ve telefonum dışında hiçbir şey yoktu. Bazıları yeni girdiği yazıyor bunlar benim cihazlarım mı eğer öyleyse zaten bir tane mevcut oturumum olduğu yazıyorsa diğerleri ne alaka hiç anlayamadım. Yardım edebilir misiniz?

Bazen öyle eskiden açtığınız oturumlar gözükebiliyor aldırış etmeyin.

Hocam bende de oluyordu hayatımda hiç kullanmadığım cihazlar bağlı olarak gözüküyordu bence sorun değil sadece gözüküyor.

Emulator kullanıyorsanız bazıları o olabilir ama neden o kadar fazla olduğunu bilmiyorum.

Bazen öyle eskiden açtığınız oturumlar gözükebiliyor aldırış etmeyin.
Başka bir cihazdan mı bahsediyorsunuz
Sık format atıyorsan cihazlarına aynı isimde farklı cihaz gibi görünüyor olabilir.

Sık format atmıyorum ama telefonumu yaklaşık 3 - 4 senedir kullanılıyorum en fazla 5 kere sıfırlamışımdır.
Hocam bende de oluyordu hayatımda hiç kullanmadığım cihazlar bağlı olarak gözüküyordu bence sorun değil sadece gözüküyor.
Ben de başta öyle düşünmüştüm ama bu sürekli oluyor ve de şüphem şu şekilde başladı play gamesten arkadaşlık geliyor bu hiç olmaz adım bilinmiyor sonuçta rastgele isim de giremez ve bende şüphelenip güvenliğe baktığımda yine bir cihaz gördüm ve ayrıca gmaile baktığımda şifrenin değiştirilmiş olduğunu da
Bug olmuş olabilir mi?

Ben de bunu düşünmeye başladım.
Emulator kullanıyorsanız bazıları o olabilir ama neden o kadar fazla olduğunu bilmiyorum.

Emulator ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…