Gmail hesabımın e-postasını unuttum

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Gmail hesabımın e-postasını unuttum ayrıca o hesaba kayıtlı telefon numaram hattım da kapatıldı.
Yani e-postamı Unuttum'a basınca telefon numarası istiyor ve oraya doğrulama kodu yolluyor aktif halde kullandığım telefon numaramı girince kabul etmiyor eski kapatılmış olan hattımı istiyor fakat ona erişimim yok ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmail hesabımın e-postasını unuttum ayrıca o hesaba kayıtlı telefon numaram hattım da kapatıldı.
Yani e-postamı Unuttum'a basınca telefon numarası istiyor ve oraya doğrulama kodu yolluyor aktif halde kullandığım telefon numaramı girince kabul etmiyor eski kapatılmış olan hattımı istiyor fakat ona erişimim yok ne yapacağım bilmiyorum.
Sol altaydı sanırsam başka bir yol dene seçeneği olması gerekiyor.

Yeni Gmail hesabı al.
Bu ne kadar saçma bir çözüm? yorum yapmak için yorum yapma.
Telefon bölümünü geç en son hatırladığın şifre, kurtarma e-postası bölümü falan var oradan yaparsın. En kötü yeni Gmail hesabı alırsın.
Telefon bölümü geçilmiyor illa girecen diyor girince de kod yolluyor telefona ama kod gelmiyor hat kapalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı