Gmail hesabına giriş yapılmıyor

Cinephilie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 1 sene önce telefon numaramı değiştirdim. Bir şeylere sıfırdan başlamayı da çok severim. Telefonuma/Bilgisayarıma kolaylıkla format atabilir, silinen dosyalar için genellikle endişelenmem ve onları muhafaza etmek zorunda hissetmem kendimi. Nasıl olsa yeniden edinebilirim kaidesiyle yaklaşırım. Ancak büyük bir problematikle karşı karşıya kaldığım ve çözümünü hiçbir biçimde bulamadığım için siz değerli fikir ve bilgi sahibi insanlara danışmak durumunda kaldım. Öncelikle bana zaman ayırdığınız için size ne kadar teşekkür etsem, az.

Gmail hesabımın şifresini net olarak anımsıyorum, hatta giriş sağladığımda, "şifreniz hatalıdır vb." gibi bir uyarıyla karşılaşmıyorum. Ancak Gmail, benim eski telefon numarama bir kod göndermektedir ve kodu girebilirsem hesabıma erişim sağlayabileceğim. Ancak kodu, eski telefon numarama ilettiği ve o telefon numarasına erişimim bulunmadığı için hesabıma giremiyorum. Telefon numarası bir başkası tarafından kullanılıyor olsa, kendisini arayıp kodun ricasında bile bulunacağım; ancak böyle bir durum da yok ortada. Çeşitli kimlik bilgileriyle ve gerekirse kimlik kartımın bir görseliyle, bir profil fotoğrafıyla vb. iletip de Gmail hesabıma erişim sağlayabileceğim bir kaynak biliyor musunuz? Ya da biliyorsanız, bu sorun nasıl giderilir, ben hesabıma nasıl erişebilirim?
Yardımlarınıza yürekten ihtiyacım var, var olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
telefon numaranı nereden aldın orasıyla konuşmayı dene

Telefon numaramı Turkcell’den aldım, eski hattım Vodafone’du.

Operatörler bu durum için ne yapabilirler ki?

Kurtarma e postası yok muydu?

Hocam aslında vardı, ama şifremi unuttum butonundan devam ettiğimde, sadece telefon numarasıyla işlem sağlanabiliyor, nedense ikinci e-posta ile hiçbir işlem sağlanamıyor.

Telefon numaramı Turkcell'den aldım, eski hattım Vodafone'du.

Operatörler bu durum için ne yapabilirler ki?

Hocam aslında vardı, ama şifremi unuttum butonundan devam ettiğimde, sadece telefon numarasıyla işlem sağlanabiliyor, nedense ikinci e-posta ile hiçbir işlem sağlanamıyor.

Google'a destek mail falan atmayi deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı