Gmail hesabını format yüzünden kaybetmek

emirsleymn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 3 gün önce telefonumun şifresini unuttum için iCloud ile sıfırladım. Ve maillerimde gitti şifresini biliyorum hepsinin. Aynı telefon üzerinden formatladıktan sonra gireyim dedim ve iPhone adlı cihazda Gmail uygulamasını açıp "evet" e tıklayın diyordu. Ama zaten o telefondaydım ve maildeydim ama gelmiyordu giriş yaptığım mail telefona ekli bile değildi formatladıktan sonra. Bilgisayardan denedim hep girdiğim onda da oturum kapatılmış yine evete basın diyordu ama telefona gelen giden yok kayıtlı maillerde o mail bile yok herhalde formatlamadan önceki sisteme bağlı olabilir mi? Yaklaşık 3 tane mailimi kaybettim. Hepsi de ana mailim idi. Yeni mail aç gibi önerilerde bulunmayın. Ve kurtarma e postası ya da telefon numarası da girmemiştim ama hep girdiğim hatta maili açtığım bir telefon var ondanda deniyorum olmuyor ne yapacağım? Maillerin her şeyini doğum tarihine adresine kurulduğu yeri bile biliyorum tek sıkıntı formatladıktan sonra telefona evete basın diyor ama gelmiyor? Mesajlarınızı bekliyorum. Şu an bu Technopat hesabım bile o maillerime bağlı siz düşünün.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    14 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı