Gmail hesabının şifresi nasıl sıfırlanır?

EYex

Femtopat
Daha fazla  
Zamanında tabletim bir Gmail hesabı açmıştım. Bugün Roblox hesabının Gmail'ını değiştirmek istediğimde o Gmail'a kod gittiğini fark ettim. Hemen tableti şarja taktım. Tablet açıldığında Gmail'a girdim ama en son gelen mail 2024'ten kalmaydı. Sonrasında bir tane bildirim geldi Google'dan "işlem yapılması gerekiyor" diye bir şeydi. Bende girdim robot doğrulaması yaptı sonra şifre kısmına geldik. Tabii ben hatırlamıyorum şifreyi şifremi unuttum'a tıkladım şöyle bir yazı çıktı:

Google bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak yeterli bilgiye sahip olmadığı için şu anda hesabınızı kurtaramazsınız.
Google'ın hizmetlerini kullanmak için yeni bir hesap oluşturmak isterseniz kurtarma telefon numarası veya e-posta adresi ekleyin. Bu bilgilerin her zaman güncel olmasına dikkat edin.
Hesabınız Family Link ile yönetiliyorsa şifrenizi değiştirmeniz için anne veya babanıza e-posta gönderdik.

Tabii Family Link'te yok. Ne yapabilirim? Sadece Roblox hesabı olduğu için pek kafaya takmazdım ama. Hem bir miktar para yatırdım hem de birkaç oyunda çok fazla level kastığım için bırakamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı