vadarjackson Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Merhaba.Gmail hesabımın e-posta adresini yazıyorum hatta daha önceden 2 tane numara da eklemiştim ama şimdi kod gelmesi için numaramı yazıyorum böyle hata veriyor.Ne yapmalıyım?Yardım edin. Dosya Ekleri IMG_3252.png 94,1 KB · Görüntüleme: 77 Son düzenleme: 26 Şubat 2025
Merhaba.Gmail hesabımın e-posta adresini yazıyorum hatta daha önceden 2 tane numara da eklemiştim ama şimdi kod gelmesi için numaramı yazıyorum böyle hata veriyor.Ne yapmalıyım?Yardım edin.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.575 Makaleler 3 Çözümler 32 26 Şubat 2025 #2 Farklı bir cihazdan giriş yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS vadarjackson Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 miçobaba dedi: Farklı bir cihazdan giriş yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır,ama şimdi yapıyorum. Artı 0 Eksi
miçobaba dedi: Farklı bir cihazdan giriş yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır,ama şimdi yapıyorum.
A Admir Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 Numarayı aktif olarak kullanıyor musunuz yani açıkmı. Artı 0 Eksi
KS KS vadarjackson Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #5 miçobaba dedi: Farklı bir cihazdan giriş yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Admir dedi: Numarayı aktif olarak kullanıyor musunuz yani açıkmı. Genişletmek için tıkla... Evet kendi numaram ve aktiv olarak kullanıyorum. Artı 0 Eksi
miçobaba dedi: Farklı bir cihazdan giriş yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Admir dedi: Numarayı aktif olarak kullanıyor musunuz yani açıkmı. Genişletmek için tıkla... Evet kendi numaram ve aktiv olarak kullanıyorum.