Gmail hesap şifresi unuttuktan sonra yapılacaklar

Hesabınızı kurtarmak için tekrar oturum açmayı deneyin:
  • Mümkün olan en fazla sayıda soruya yanıt verin
  • Daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanın
  • Ev veya iş yeri gibi tanıdık bir kablosuz ağ seçin

Daha önce maile giriş yaptığınız cihazlardan, daha önce giriş yaptığınız internet ağını kullanarak şifremi unuttum seçeneğindeki başka bir yöntem dene başlıklarından mümkün olduğu kadar çok soruya doğru cevap verip, iletişim maili bırakarak.

Google ekibini inandırmanız lazım. Ben dahi başka birisinin mailini ele geçirmek istediğinizi düşünüyorum :)

Hesabınızı kurtarmak için tekrar oturum açmayı deneyin:
  • Mümkün olan en fazla sayıda soruya yanıt verin
  • Daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanın
  • Ev veya iş yeri gibi tanıdık bir kablosuz ağ seçin

Daha önce maile giriş yaptığınız cihazlardan, daha önce giriş yaptığınız internet ağını kullanarak şifremi unuttum seçeneğindeki başka bir yöntem dene başlıklarından mümkün olduğu kadar çok soruya doğru cevap verip, iletişim maili bırakarak.

Google ekibini inandırmanız lazım. Ben dahi başka birisinin mailini ele geçirmek istediğinizi düşünüyorum :)
Öyle algılanabilir. Fakat nasıl inandırabilirim ki :(

Önceki mesajımda anlattım :)
Hattımı açtırmaya gittiğimde 1 yıl geçtiği için açamayacaklarını söylediler. Farklı bir numara verebiliriz dediler. (Kapanan numaramın son veyahut başından 3-4 numara aynı olabilecek şekilde farklı bir numara verebiliriz dediler). Yeni verilen bu numaraya Google'dan doğrulama kodu gelir mi?

İyi geceler iyi forumlar. Arkadaşlar Gmail hesabımın şifresini unuttum. Şifremi unuttum kısmından şifre yenilemeye giriyorum fakat kayıtlı olan numaram (hattım) kapandı. O numaraya bir kod gidiyor fakat ben hat kapalı olduğu için göremiyorum. Numaramı açtırmaya gittiğim zaman ise kapanmasının ardından 1 yıl geçtiği için açamayacaklarını söylediler. Uzun süre önce açtığım için kurtarma e-postasını da hatırlamıyorum. Ne yapabilirim?
Hesabın senin olduğunu kanıtlayacak bir şey yok mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı