Ana Gmail hesabım dışında yedekte 2 tane Gmail hesabım vardı.
Bunlar birden kendi kendine oturumlarını kapattılar ve tekrardan girmeye çalıştığımda böyle bir hesabın olmadığının hatasını alıdım.
Acaba hesaplar kendi kendine silindi mi diye merak ettiğim için gidip yeni hesap oluştura girdim ve kendi yedek hesaplarımın mailleri ile yeni hesap açmayı denedim fakat bu maillerin halihazırda kullanıldığını söyledi.
Şimdi ne yapmam lazım? Hesaplara giriş yapamıyorum.
Hocam haberlerde gördüğüm kadarıyla hiç bir aktifliği olmayan Google hesapları yavaş yavaş kademeli olarak silinmeye başlıyor. Bunun da sebebi deaktif olan hesapların kötü niyetli kişilerce ele geçirilip kullanılması riski. Büyük ihtimalle bu hesaplarınıza çok uzun bir süredir giriş yapmadınız ve hiç bir hareket ve aktivite olmadığından silindiler.
Google Hesabı, aynı kullanıcı adı ve Åifreyi kullanarak Google ürünlerinin çoÄuna (Google Ads, Gmail ve YouTube gibi) Google çapında eriÅim sunar. 2 yıl boyunca kullanılmayan Google Hesapla
Hocam haberlerde gördüğüm kadarıyla hiçbir aktifliği olmayan Google hesapları yavaş yavaş kademeli olarak silinmeye başlıyor. Bunun da sebebi deaktif olan hesapların kötü niyetli kişilerce ele geçirilip kullanılması riski. Büyük ihtimalle bu hesaplarınıza çok uzun bir süredir giriş yapmadınız ve hiçbir hareket ve aktivite olmadığından silindiler.
Google Hesabı, aynı kullanıcı adı ve Åifreyi kullanarak Google ürünlerinin çoÄuna (Google Ads, Gmail ve YouTube gibi) Google çapında eriÅim sunar. 2 yıl boyunca kullanılmayan Google Hesapla
İki hesabında sadece mail olarak kullanıyordum YouTube hesabı vs yoktu sadece birinde bazı sitelerde hesap vs kurmuşumdur onun dışında bir işlevleri yoktu birini de kurtarma hesabı olarak kullanıyordum.