4 453075 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 304 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Eylül 2024 #1 Merhaba iyi sosyaller. Dün kendime uzun zamandır düşündüğüm Hotmail hesabını açtım. Sorun şu ki epostamın gmail.com uzantısını hotmail.com a aktarmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Merhaba iyi sosyaller. Dün kendime uzun zamandır düşündüğüm Hotmail hesabını açtım. Sorun şu ki epostamın gmail.com uzantısını hotmail.com a aktarmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #2 Uzantıyı mı geçirmek istiyorsunuz ? Yoksa içindeki verileri mi ? Eğer uzantıyı geçirmek isterseniz ve isim alınmaya müsait ise ala bilirsiniz. Artı 0 Eksi
Uzantıyı mı geçirmek istiyorsunuz ? Yoksa içindeki verileri mi ? Eğer uzantıyı geçirmek isterseniz ve isim alınmaya müsait ise ala bilirsiniz.
KS KS 4 453075 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 304 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Eylül 2024 #3 Dragonsaw dedi: Uzantıyı mı geçirmek istiyorsunuz ? Yoksa içindeki verileri mi ? Eğer uzantıyı geçirmek isterseniz ve isim alınmaya müsait ise ala bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yani mesela örnek.gmail.com dan örnek.hotmail.com a atmak istiyorum Artı 0 Eksi
Dragonsaw dedi: Uzantıyı mı geçirmek istiyorsunuz ? Yoksa içindeki verileri mi ? Eğer uzantıyı geçirmek isterseniz ve isim alınmaya müsait ise ala bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yani mesela örnek.gmail.com dan örnek.hotmail.com a atmak istiyorum
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 22 Eylül 2024 #4 453075 dedi: yani mesela örnek.gmail.com dan örnek.hotmail.com a atmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Farklı servisler fakat outlook.com aracılığıyla hotmail olarak ayrı açabilirsiniz aynı isim tagıyla. Artı 0 Eksi
453075 dedi: yani mesela örnek.gmail.com dan örnek.hotmail.com a atmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Farklı servisler fakat outlook.com aracılığıyla hotmail olarak ayrı açabilirsiniz aynı isim tagıyla.