Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Gmail hesabıma çoğu siteden -özellikle Reddit'ten- çok fazla mesaj geliyor. Bu mail adreslerini engellemenin bir yolu var mı?
Gmail hesabıma çoğu siteden -özellikle Reddit'ten- çok fazla mesaj geliyor. Bu mail adreslerini engellemenin bir yolu var mı?
Çözüm MESs¹¹ 1 Mayıs 2021 Abonelikten çıkın. Genelde mailin en alt kısmında yazar. Bu tarz bir yazı; Eğer hiçbir şekilde yoksa buradan engelleyebilirsin.
Abonelikten çıkın. Genelde mailin en alt kısmında yazar. Bu tarz bir yazı; Eğer hiçbir şekilde yoksa buradan engelleyebilirsin.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 1 Mayıs 2021 #2 Abonelikten çıkın. Genelde mailin en alt kısmında yazar. Bu tarz bir yazı; Eğer hiçbir şekilde yoksa buradan engelleyebilirsin. Artı 1 Eksi Çözüm
Abonelikten çıkın. Genelde mailin en alt kısmında yazar. Bu tarz bir yazı; Eğer hiçbir şekilde yoksa buradan engelleyebilirsin.
KS KS Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Abonelikten çıkmak zaten aklıma geldi. Ben, "WhatsApp'ta olduğu gibi burada da bir engelleme seçeneği var mı?" diye soruyorum. Artı 0 Eksi
Abonelikten çıkmak zaten aklıma geldi. Ben, "WhatsApp'ta olduğu gibi burada da bir engelleme seçeneği var mı?" diye soruyorum.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 1 Mayıs 2021 #4 Ayewun dedi: Gmail hesabıma çoğu siteden -özellikle Reddit'ten- çok fazla mesaj geliyor. Bu mail adreslerini engellemenin bir yolu var mı? Eki Görüntüle 1001862 Genişletmek için tıkla... Gelen mailin üstüne tıkladığınızda sağ üstte 3 nokta göreceksiniz tıklayınca maili gönderen kişinin ismi ve engelle butonu çıkar oradan engellerseniz otomatik gelen mailler spama düşecektir. Artı 1 Eksi
Ayewun dedi: Gmail hesabıma çoğu siteden -özellikle Reddit'ten- çok fazla mesaj geliyor. Bu mail adreslerini engellemenin bir yolu var mı? Eki Görüntüle 1001862 Genişletmek için tıkla... Gelen mailin üstüne tıkladığınızda sağ üstte 3 nokta göreceksiniz tıklayınca maili gönderen kişinin ismi ve engelle butonu çıkar oradan engellerseniz otomatik gelen mailler spama düşecektir.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 1 Mayıs 2021 #5 Ayewun dedi: Abonelikten çıkmak zaten aklıma geldi. Ben, "WhatsApp'ta olduğu gibi burada da bir engelleme seçeneği var mı?" diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdım. Artı 0 Eksi
Ayewun dedi: Abonelikten çıkmak zaten aklıma geldi. Ben, "WhatsApp'ta olduğu gibi burada da bir engelleme seçeneği var mı?" diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdım.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 1 Mayıs 2021 #6 Spam olarak işaretleyin. Artı 1 Eksi
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 1 Mayıs 2021 #7 Ohooo! Siz daha bir şey görmediniz. Technopat Sosyal'den o kadar e-posta geliyor ki Vuhuv sunucuları artık bu e-postaları spam olarak işaretliyor. Artı 0 Eksi
Ohooo! Siz daha bir şey görmediniz. Technopat Sosyal'den o kadar e-posta geliyor ki Vuhuv sunucuları artık bu e-postaları spam olarak işaretliyor.
KS KS Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 afacanc38 dedi: Ohooo! Siz daha bir şey görmediniz. Technopat Sosyal'den o kadar e-posta geliyor ki Vuhuv sunucuları artık bu e-postaları spam olarak işaretliyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal'in bildirimlerini kapattım zaten. Artı 0 Eksi
afacanc38 dedi: Ohooo! Siz daha bir şey görmediniz. Technopat Sosyal'den o kadar e-posta geliyor ki Vuhuv sunucuları artık bu e-postaları spam olarak işaretliyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal'in bildirimlerini kapattım zaten.