Gmail mi Outlook mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berk Çağan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gmail ile Outlook arasında kaldım hangisi daha güvenli, daha hızlı, daha güzel arayüz vb... Online oyun oynayan birisiyim. Hem outlook hem de gmail kullanıp oyun üyeliklerimi sadece gmaile diğer üyelikleri sosyal vb.. gibi sitelerin kaydını outlook üzerinden mi kayıt etsem? Yoksa bu biraz uğraştırıcı mı olur? Siz hangisinin kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmail hesabı herhangi bir 3. kişiler tarafından hesap çalınması taktirinde veya hesap güvenlik değişimleri taktirinde Gmail tarafından mesaj gelmektedir. Siz bu değişimi onay verene kadar hiçbir değişiklilik yapılamaz. Gmail öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1&1 şirketinin Mail.com servisini kullanıyorum, size de tavsiye ederim. Bana kalırsa en iyisi GMail'e bulaşmamak; başınızı ağrıtır çok. Microsoft'a kişisel olarak karşı olduğumdan size ikinci önerim ise YAHOO! elektronik posta servisi...

Hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan ama ben kullandığım GMail'i tavsiye ederim.

Gmail çok daha iyi. İş ile ilgili şeylerde onu kullanmayı tercih ediyorum. Çok uzun zamandır da kullandığım için outlook onun kadar çekici gelmiyor şahsen.

Ne icin kullanacaginiza bagli, google politikalarindan dolayi sahsen gmaili sevmiyorum. Ama google servisleri icin kolaylik sagliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı