Gmail olağan dışı etkinlik tespit edildi sorunu

Revainer

Hectopat
Yer
Melankolia Müzik
Daha fazla  
Yaklaşık bir haftadır gmail hesabıma farklı ülkelerden giriş yapılmaya çalışılıyor. Almanya, Pakistan, Brezilya gibi ülkeler, sanırsam vpn kullanıyorlar. İki aşamalı doğrulama ve kurtarma e postaları gibi şeyleri aktif ettim ve şifrelerimi değiştirdim. Ancak bir değişim olmadı, ne yapmamı önerirsiniz?

Yaklaşık bir haftadır Gmail hesabıma farklı ülkelerden giriş yapılmaya çalışılıyor. Almanya, Pakistan, Brezilya gibi ülkeler, sanırsam VPN kullanıyorlar. İki aşamalı doğrulama ve kurtarma e postaları gibi şeyleri aktif ettim ve şifrelerimi değiştirdim. Ancak bir değişim olmadı, ne yapmamı önerirsiniz?

RAT yemıs olabılırsınız.

Eğer cihazlarınızın güvenliğinden eminseniz, mail hesabınızın sızdırılmış olma ihtimali çok yüksek. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz, eğer sızdırılmışsa hangi sitelerden olduğu yazıyor. Size önerim, o mail ve şifreyle kayıtlı olduğunuz yerlerdeki şifreleriniz aynıysa hemen değiştirmeniz. Aynı şifreyi birden fazla platformda kullanmak büyük sıkıntı, çünkü bir kere sızdırıldığında tüm hesaplarınıza erişilebilirler şifreler aynı olduğu için.

Ayrıca, mobil authenticator uygulaması kullanarak hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. Ben Microsoft Authenticator'ı kullanıyorum, şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı