gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Daha demin Gmail'de 3 hesabımda oturum açma süreleri dolmuş ve çıkış yapmış. Giriş yapmaya çalışınca şifreme yanlış dedi. Şifremi değiştirdim şimdi bu neden olmuştur? Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey yok.
Daha demin Gmail'de 3 hesabımda oturum açma süreleri dolmuş ve çıkış yapmış. Giriş yapmaya çalışınca şifreme yanlış dedi. Şifremi değiştirdim şimdi bu neden olmuştur? Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey yok.
KS KS gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #11 Google_kullanıcı dedi: Hesabınızı en son güvenlik önlemlerini alın. Kötü amaçlı sitelere girmeyin, başkada virüslü uygulamaları yuklemeyin. Bir şey olmaz hesabınıza. Geri yanıtınızı bekliyor olacağım! Geri dönüş yani! Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam zaten ama olayın ne olduğunu merak ediyorum keşke bilen biri çıksa. Artı 0 Eksi
Google_kullanıcı dedi: Hesabınızı en son güvenlik önlemlerini alın. Kötü amaçlı sitelere girmeyin, başkada virüslü uygulamaları yuklemeyin. Bir şey olmaz hesabınıza. Geri yanıtınızı bekliyor olacağım! Geri dönüş yani! Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam zaten ama olayın ne olduğunu merak ediyorum keşke bilen biri çıksa.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Nisan 2024 #12 gorko dedi: Yaptım hocam zaten ama olayın ne olduğunu merak ediyorum keşke bilen biri çıksa. Genişletmek için tıkla... Onu mu kastediyorsunuz? Hesap Durumu. Hesaplarınızın kullanıcı sözleşmesi ihlali veya şüpheli aktivite gibi nedenlerden ötürü geçici olarak askıya alınmış olması mümkündür. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
gorko dedi: Yaptım hocam zaten ama olayın ne olduğunu merak ediyorum keşke bilen biri çıksa. Genişletmek için tıkla... Onu mu kastediyorsunuz? Hesap Durumu. Hesaplarınızın kullanıcı sözleşmesi ihlali veya şüpheli aktivite gibi nedenlerden ötürü geçici olarak askıya alınmış olması mümkündür.