Gmail şifremi değiştirmeli miyim?

Hocam siz öyle sitelerde şifrenizi nasıl yapıyorsunuz? Örneğin Twitch bir anda hacklense, şaşırırsınız. Koskoca Twitch çünkü ama olamayacak şey değil.
Köklü siteler genelde Google Api'sini kullanıyor. "Google hesabı ile kaydol" yazar. Gayet güvenli bir sistem. Onun haricinde her girişte "SMS kimlik doğrulama" kullanıyorum. Güvenmediğim sitelere de farklı şifre koyuyorum.

En basitinden komşu çocuğu gelse, tarayıcınıza girse şifrelerinizi falan her şeyinizi öğrenir. Ayrıca şifre olmadığından hacklenseniz de direk her şeyiniz açığa çıkar.

En basitinden komşu çocuğu gelse, tarayıcınıza girse şifrelerinizi falan her şeyinizi öğrenir. Ayrıca şifre olmadığından hacklenseniz de direk her şeyiniz açığa çıkar.

İyide oradaki şifrelerin görünmesi için bilgisayarımın şifresi gerek?

1637016601965.png

Arkadaşlar değiştirdim. Büyük harf, küçük harf, özel karakter ve sayılar var bir sürü. 17 haneden oluşuyor. Daha dikkatli olacağım artık. Şifremi telefonda saklasam sorum olur mu?
Olmaz tabi ki. Cihaza sızmak basit bir iş değildir. Gereksiz bir kaygı var insanlarda. Filmlerin etkisi olsa gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı