Gmail şifresi sıfırlanamıyor

birsorumvar0

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim benim bir şifresini unuttuğum Gmail hesabım var şu an aktif olarak kullandığım telefon numaram bağlı fakat şifresini sıfırlayamıyorum. Şifremi unuttum seçeneğime basıyorum telefonuma kod geliyor kodu giriyorum daha sonra sıfırlamak istediğim Gmail'e kod gidiyor zaten şifresini bilmiyorum unutmuşum bilsem zaten yazar girerim bu nasıl bir sistem saçmalık. Başına gelen var mı nasıl çözdünüz çözümü nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim içinde kedimin bebeklik fotoğrafları var benim için çok değerlii.

Benim de bir hesabımın giriş kodları numara değişikliği yapmama rağmen sürekli eski numarama gidiyordu. Çok kez Google’a bildirdim fakat hiçbir şey yapmadılar 1-2 ay sonrasında kendi kendine düzeldi. Google’ın ne yazık ki bu tür saçmalıkları oluyor. Tavsiyem “farklı bir giriş yöntemi dene” seçeneği ile belirli aralıklarla denemeniz.

Telefona kod geldikten sonra yeni şifre girme ekranı gelmesi lazım. Nasıl maile kod gönderiyor ki?
maalesef o ekran gelmiyor

Benim de bir hesabımın giriş kodları numara değişikliği yapmama rağmen sürekli eski numarama gidiyordu. Çok kez Google’a bildirdim fakat hiçbir şey yapmadılar 1-2 ay sonrasında kendi kendine düzeldi. Google’ın ne yazık ki bu tür saçmalıkları oluyor. Tavsiyem “farklı bir giriş yöntemi dene” seçeneği ile belirli aralıklarla denemeniz.
farklı bir giriş yöntemi dene seçeneğine bastığımda da siz olduğunuzu doğrulayamadık ekranı geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı