Gmail ve Google servislerine giremiyorum

Hayri DARAR

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
19
Yer
Avanos
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangi tarayıcıyı denediysem(explorer,mozilla,chrome) gmail yada google'ın diğer servislerine bağlanamıyorum. Gmaile girerken ''Bazı Gmail özellikleri İnternet bağlantısı problemi nedeniyle yüklenemedi. Bu sorun devam ederse sayfayı yeniden yüklemeyi veya sürümünü kullanmayı deneyin. Daha Fazla Bilgi Edinin'' şeklinde hata alıyorum.
Arama yaparken çok yavaş. Diğer sitelerde herhangi bir sorun yok normal bir şekilde bağlanabiliyorum. Win8 kullanıyorum 8.1 güncellemesini indirken de hata veriyor. Ccleaner ile temizlik yaptım. DNS'leri sıfırladım başka dnsler denedim. Tarayıcıları yeniden yükledim fakat sorun hala devam etmekte.
 
Sizin sorununuza benzer bir sorunu bende yaşıyorum. Bende de youtube'de oturum acilmiyor. Format falan çözüm değil ben çok araştırma yaptım ama bir türlü çözüm bulamadım.
 
Ne ilgisi var demeyin ama bilgisayarın sistem saatini kontrol eder misiniz? Bir arkadaşımın bilgisayarında aynı problemi ben de yaşadım. Ne yaptıysam olmadı. Pili bitmişti herhalde. Windows açılmadan önce delete tuşuna basıp bios ayarlarında girebilirsiniz. Burada sistem saatini değiştirin.
 
On dakika öncesine kadar bende Google Hizmetleri'ne girişler yavaştı ancak şu an durum olağan gibi görünüyor..
Büyük olasılık geçici bir durumdu.
 
Bunun sebebi bios pilinizin bitmiş veya azalmış olmasından kaynaklı olabilir. Bir diğer nedeni ise tarih ve saat ayarlamalarının düzgün olduğundan emin olun. Eğer bunlar da olmazsa bu durumda girememesi konusundaki hatanın ekran görüntüsünü buraya atın, yardımcı olayım. Çünkü çok fazla yaşadım bu tür hataları.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı