Gmail'im çalınmış ve Riot hesabımın e-posta adresi değişmiş. Nasıl oldu bilmiyorum hesabımı güvene aldım ama Riot hesabımı geri alamıyorum. Riot hesabının e postası gla***********@per*******.ru olarak değişmiş.
Riot Games kullanıcı adını unuttuysan, şifreni hatırlayamıyorsan veya ele geçirilmiş bir hesabı kurtarmak için yardıma ihtiyacın varsa doğru yerdesin. Aşağıda sorununu bul ve hesabına yeniden erişi...
Gmail'im çalınmış ve Riot hesabımın e-posta adresi değişmiş. Nasıl oldu bilmiyorum hesabımı güvene aldım ama Riot hesabımı geri alamıyorum. Riot hesabının e postası gla***********@per*******.ru olarak değişmiş.
Önce nasıl çalındığını öğrenmek lazım. Sistemdeki virüs sebebiyle çalınıyorsa şifrelerinizi değiştirmenizin faydası yok. Önce virüsü temizleyin. Sonra şifrelerinizi değiştirin.
Kaspersky kullanabilirsiniz. 90 günlük lisans kodu da vardı sosyalde.
Cİhazınınızın mevcut inetner bağlantısını kespi sıfır kurulum yapmanız en sağlıklısı sadece mail ve riot hesaplarınız gitmemiş olabilir. Benim discord twitter falan da gitmişti. Casus yazılımdan bulaşmıştır.
Önce nasıl çalındığını öğrenmek lazım. Sistemdeki virüs sebebiyle çalınıyorsa şifrelerinizi değiştirmenizin faydası yok. Önce virüsü temizleyin. Sonra şifrelerinizi değiştirin.
Kaspersky kullanabilirsiniz. 90 günlük lisans kodu da vardı sosyalde.
Cİhazınınızın mevcut inetner bağlantısını kespi sıfır kurulum yapmanız en sağlıklısı sadece mail ve Riot hesaplarınız gitmemiş olabilir. Benim Discord Twitter falan da gitmişti. Casus yazılımdan bulaşmıştır.