Gmail ve Riot hesabı çalındı

egmeen02312

Centipat
Daha fazla  
Gmail'im çalınmış ve Riot hesabımın e-posta adresi değişmiş. Nasıl oldu bilmiyorum hesabımı güvene aldım ama Riot hesabımı geri alamıyorum. Riot hesabının e postası gla***********@per*******.ru olarak değişmiş.

Riot games'in otomatik hesap kurtarma aracı var oraya bütün bilgilerini gir

Gmail'im çalınmış ve Riot hesabımın e-posta adresi değişmiş. Nasıl oldu bilmiyorum hesabımı güvene aldım ama Riot hesabımı geri alamıyorum. Riot hesabının e postası gla***********@per*******.ru olarak değişmiş.

Önce nasıl çalındığını öğrenmek lazım. Sistemdeki virüs sebebiyle çalınıyorsa şifrelerinizi değiştirmenizin faydası yok. Önce virüsü temizleyin. Sonra şifrelerinizi değiştirin.

Kaspersky kullanabilirsiniz. 90 günlük lisans kodu da vardı sosyalde.

Cİhazınınızın mevcut inetner bağlantısını kespi sıfır kurulum yapmanız en sağlıklısı sadece mail ve riot hesaplarınız gitmemiş olabilir. Benim discord twitter falan da gitmişti. Casus yazılımdan bulaşmıştır.

ama çektiğim rp ler falan var
onlar bi işe yarar mı

Önce nasıl çalındığını öğrenmek lazım. Sistemdeki virüs sebebiyle çalınıyorsa şifrelerinizi değiştirmenizin faydası yok. Önce virüsü temizleyin. Sonra şifrelerinizi değiştirin.

Kaspersky kullanabilirsiniz. 90 günlük lisans kodu da vardı sosyalde.
kaspersky taradım bi tane buldu virüs sildi sonra

Cİhazınınızın mevcut inetner bağlantısını kespi sıfır kurulum yapmanız en sağlıklısı sadece mail ve Riot hesaplarınız gitmemiş olabilir. Benim Discord Twitter falan da gitmişti. Casus yazılımdan bulaşmıştır.

0 kurulumdan kastığınız ne format gibi mi?

Bir de ben ticket attığım zaman biletlerim kısmından ticketleri göremiyorum gmailimede gelmiyor niye acaba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı