Gmail'dan Protonmail'e nasıl geçilir?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Son günler de gizliliğe önem vermeye başladım. Tarayıcı değiştirdim ve sıra postada da olduğunu düşünüyorum. Şu anda kullandığım posta hizmeti Gmail ve geçmek istediğim posta hizmeti protonmail, ancak Protonmail'a geçmek istesem de geçmiyorum. Bunun sebebi ise Gmail postamda ihtiyacım olan her şey mevcut. Ve bildiğim üzere birçok platformda posta değiştirilemiyor. Eskiden bunu tarayıcı için de derdim. Ancak eski tarayıcımdaki tüm bilgileri yeni tarayıcıma aktardım. Ancak posta üzerinden bunu herhalde yapamam. Herhangi bir platformda posta hizmetini değiştirebilir miyim? Değiştirebilirsem nereden değiştireceğim? Şimdiden herkese teşekkürler.

Erişemezsin. Bu aktarmanın amacı Gmail'de olan postaların, kişilerin gibi seçenekleri Proton'a aktarmaya yarar.
Gmail ile kayıt olduğun sitelere erişim için o sitelerin e-posta adresini yeni aldığın Protonmail hesabı ile değiştirmen lazım. Yalnız Google servisleri hariç. Google kendi ürünlerinde oturum açmak için Gmail dışında e-posta adreslerine izin vermiyor. Bu yüzden mevcut Gmail adresinizi silmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı