Gmail'de tanıdık olmayan bir hesap var

Daha fazla  
Kimseye Gmail'imi vermedim. İtemsatış, Papara, TikTok, YouTube ve Riot gibi uygulamalarda kayıt oldum. Ayrıca Steam'den Growtopia'ya girip sadece oraya giriş yapmak için oyun içinden giriş yapmaya çalıştım. Ama benim ASUS ROG telefonum yokken cihazlar kısmında bu manzara ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Keylogger virüs girip hesabınızın şifresini çalmış olabilir veya güvenilir olmayan bir yerde oturum da açmış olabilirsiniz. En iyisi iyi bir antivirüs ile sisteminizi kontrol etmeniz.

Keylogger virüs ne oluyor hocam.

O nedir?

Klavye dinleme sistemi veya klavye yakalama sistemi diye geçer hocam sıkıntı bir şey, klavyede bir harfe dokunulduğunda casus yazılımın dinlemesi ve klavye harflerini taklit etmesine keylogger deniyor.

Bende de böyle bir şey vardı BlueStacks'e bakmıştım aynı cihaz adı vardı bir sanal makineden girdiyseniz hocamın dediği gibi olmuştur.

Klavye dinleme sistemi veya klavye yakalama sistemi diye geçer hocam sıkıntı bir şey, klavyede bir harfe dokunulduğunda casus yazılımın dinlemesi ve klavye harflerini taklit etmesine keylogger deniyor.
Bu ne imtihanmış arkadaş. Allahın belası korsanlar klavye bile dinliyor oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…