Gmail'de tanıdık olmayan bir hesap var

BlueStacks, Gameloop, Nox Player...
Kendilerini farklı bir cihaz gibi gosteriyorlar.

İsterseniz hesaptan kovabilirsiniz:
Bluestacks gameloop ve msixbluestacks uygulamalarını bilgisayar üzerinden defalarca kullandım ama bu gmail ile onlara giriş yaptığımı hatırlamıyorum.

Kimseye Gmail'imi vermedim. İtemsatış, Papara, TikTok, YouTube ve Riot gibi uygulamalarda kayıt oldum. Ayrıca Steam'den Growtopia'ya girip sadece oraya giriş yapmak için oyun içinden giriş yapmaya çalıştım. Ama benim ASUS ROG telefonum yokken bu manzara ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2453393

BlueStacks gibi yerlerde oturum açınca çıkıyor o

Açtıysanız? İhtimaldir ayrıca PUBG Mobile yüksek ihtimal GameLoop'tan gelmiş söyleyeyim.
Kaspersky ile daha geçen full tarama yaptım hiç bir sorun yoktu. Evet o pubg mobile gamelooptan geldi. Ama ben o emulatörlerde play store için tek ve farklı bir gmail kullandım. Gmail hesabımın içinde ve full tarama ile hiçbir güvenlik sorunu yok iken sadece steam growtopia içindeyken Asus ROG cihazı gözüktü diye panik yapmaya gerek yoktur değil mi hocam. (Şimdi baktım gmail içinde cihazlar kısmında Asus ROG cihazı yok.)

Kaspersky ile daha geçen full tarama yaptım hiçbir sorun yoktu. Evet o PUBG Mobile GameLoop'tan geldi. Ama ben o emulatörlerde Play Store için tek ve farklı bir Gmail kullandım. Gmail hesabımın içinde ve full tarama ile hiçbir güvenlik sorunu yok iken sadece Steam Growtopia içindeyken ASUS ROG cihazı gözüktü diye panik yapmaya gerek yoktur değil mi hocam. (şimdi baktım Gmail içinde cihazlar kısmında ASUS ROG cihazı yok.)

Cihaz yoksa sorun yok iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı