Gmail'de tanıdık olmayan bir hesap var

Bluestacks gameloop ve msixbluestacks uygulamalarını bilgisayar üzerinden defalarca kullandım ama bu gmail ile onlara giriş yaptığımı hatırlamıyorum.

BlueStacks gibi yerlerde oturum açınca çıkıyor o

BlueStacks GameLoop ve msixbluestacks uygulamalarını bilgisayar üzerinden defalarca kullandım ama bu Gmail ile onlara giriş yaptığımı hatırlamıyorum.

Açtıysanız? İhtimaldir ayrıca PUBG Mobile yüksek ihtimal GameLoop'tan gelmiş söyleyeyim.

Açtıysanız? İhtimaldir ayrıca PUBG Mobile yüksek ihtimal GameLoop'tan gelmiş söyleyeyim.
Kaspersky ile daha geçen full tarama yaptım hiç bir sorun yoktu. Evet o pubg mobile gamelooptan geldi. Ama ben o emulatörlerde play store için tek ve farklı bir gmail kullandım. Gmail hesabımın içinde ve full tarama ile hiçbir güvenlik sorunu yok iken sadece steam growtopia içindeyken Asus ROG cihazı gözüktü diye panik yapmaya gerek yoktur değil mi hocam. (Şimdi baktım gmail içinde cihazlar kısmında Asus ROG cihazı yok.)

Cihaz yoksa sorun yok iyi geceler.

Çözüldü: Emulatörden oynadığım pubgye bağlı google play games hesabı gmailime bağlı imiş. Yani dediğiniz gibi emulatör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…