Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Gmail'e mesaj gelmiyor. Oyun hesabıma giriş yapacağım fakat 2 adımlı dogrulama olduğu için giremiyorum. Kod gelmiyor.
Gmail'e mesaj gelmiyor. Oyun hesabıma giriş yapacağım fakat 2 adımlı dogrulama olduğu için giremiyorum. Kod gelmiyor.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 706 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 Mustafa.kemall dedi: Gmail'e mesaj gelmiyor. Oyun hesabıma giriş yapacağım fakat 2 adımlı dogrulama olduğu için giremiyorum. Kod gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Çöp kutusu ve spam sekmesine bakın. Artı 0 Eksi
Mustafa.kemall dedi: Gmail'e mesaj gelmiyor. Oyun hesabıma giriş yapacağım fakat 2 adımlı dogrulama olduğu için giremiyorum. Kod gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Çöp kutusu ve spam sekmesine bakın.
Hyugarry Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS RTX 3060TI | RYZEN 5 5600 | ASUS B450M-Dragon | Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 Eğer hesap başka cihazda açıksa o cihaza gidebiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #4 Hyugarry dedi: Eğer hesap başka cihazda açıksa o cihaza gidebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ama ikisi de olmadı. Artı 0 Eksi
Hyugarry dedi: Eğer hesap başka cihazda açıksa o cihaza gidebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ama ikisi de olmadı.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 28 Mayıs 2023 #5 Yarın tekrar deneyin bazen böyle olabiliyor. Yarında olmazsa oyunun desteğine yazın. Artı 0 Eksi
KS KS Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #6 Kebap24 dedi: Yarın tekrar deneyin bazen böyle olabiliyor. Yarında olmazsa oyunun desteğine yazın. Genişletmek için tıkla... 3 aydır böyle. Artı 0 Eksi
Kebap24 dedi: Yarın tekrar deneyin bazen böyle olabiliyor. Yarında olmazsa oyunun desteğine yazın. Genişletmek için tıkla... 3 aydır böyle.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 28 Mayıs 2023 #7 Mustafa.kemall dedi: 3 aydır böyle. Genişletmek için tıkla... Oyunun desteğine ulaşmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Mustafa.kemall dedi: 3 aydır böyle. Genişletmek için tıkla... Oyunun desteğine ulaşmayı denediniz mi?
KS KS Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #8 Kebap24 dedi: Oyunun desteğine ulaşmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorun oyunda değil hiçbir şey gelmiyor Gmail'e. Artı 0 Eksi
Kebap24 dedi: Oyunun desteğine ulaşmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorun oyunda değil hiçbir şey gelmiyor Gmail'e.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 28 Mayıs 2023 #9 Mustafa.kemall dedi: Sorun oyunda değil hiçbir şey gelmiyor Gmail'e. Genişletmek için tıkla... Hocam işte benim demek istediğimde oyunun desteğiyle iletişime geçip sorununuzu belirtin. Başka bir çözüm yolu yok çünkü. Artı 0 Eksi
Mustafa.kemall dedi: Sorun oyunda değil hiçbir şey gelmiyor Gmail'e. Genişletmek için tıkla... Hocam işte benim demek istediğimde oyunun desteğiyle iletişime geçip sorununuzu belirtin. Başka bir çözüm yolu yok çünkü.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 29 Mayıs 2023 #10 Çok zorlama bir de. Yoksa hesabın kilitlenme ihtimali var. Dikkat et. Hesaba yetkisiz erişim var diye gümbürtüye gidebilir. Belli aralıklarla dene. Nasıl çözülecek bilmiyorum ama şifresini bilip göremediğin zaman hesap kilitleniyor. Artı 0 Eksi
Çok zorlama bir de. Yoksa hesabın kilitlenme ihtimali var. Dikkat et. Hesaba yetkisiz erişim var diye gümbürtüye gidebilir. Belli aralıklarla dene. Nasıl çözülecek bilmiyorum ama şifresini bilip göremediğin zaman hesap kilitleniyor.