Hesabınızı çalmaya çalışıyorlar ve büyük ihtimalle VPN ile yapıyorlar Microsoft hesabınızın Gmail adresini değiştirin kod gelmez benim de hesabıma günde 20-30 kez başka ülkelerden girmeye çalıştılar Microsoft hesabımın Gmail'ini değiştirdim halloldu.
Microsoft hesabına gir, sağ üstte hesabın olacak oradan Microsoft hesabıma tıkla sonra güvenlik orada en üstte bilgilerim var oradan e postayı bulup yeni bir tane ekle sonrada yeni ekledigini birincil yap.Nasıl yapıldığını gösterirsen sevinirim.
Microsoft hesabına gir, sağ üstte hesabın olacak oradan Microsoft hesabıma tıkla sonra güvenlik orada en üstte bilgilerim var oradan e postayı bulup yeni bir tane ekle sonra da yeni ekledigini birincil yap.
Güvenliğe girdiğinde ek güvenlik olacak orada bilgilerim olması lazım.
Bir de güvenlikte ki olağan dışı etkinliklere tıklayarak nereden giriş yapılmaya çalışıldığını görebilirsin.
Aynı şifre ile girersin ama yeni girdiğin gmail ile gireceksin eskisini kullanmayı denersen böyle bir hesap yok diyecek eğer eskisini silmediysen. Eskisi ile yeni bir tane oluşturmaya çalıştığında sorun oluşacak eğer silmez isen eskiyi.Yaptım, şimdi aynı şifre ile giriş yapabilirim değil mi?
Aynı şifre ile girersin ama yeni girdiğin Gmail ile gireceksin eskisini kullanmayı denersen böyle bir hesap yok diyecek eğer eskisini silmediysen. Eskisi ile yeni bir tane oluşturmaya çalıştığında sorun oluşacak eğer silmez isen eskiyi.
Bir de şifreyi değiştirin bence adamlar size kod gönderebiliyorsa şifreyi de biliyordur.
Bir de authenticator ekleyin. Microsoft'un kendi uygulaması olması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.