Gmail'e kod mailleri geliyor

UmutBey47

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Gmail'e ve Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışıyorlar ve kod geliyor. Şifreyi değiştiriyorum hala geliyor.

Ekran görüntüsü 2025-03-10 010223.png

Hesabınızı çalmaya çalışıyorlar ve büyük ihtimalle VPN ile yapıyorlar Microsoft hesabınızın gmail adresini değiştirin kod gelmez benimde hesabıma günde 20-30 kez başka ülkelerden girmeye çalıştılar Microsoft hesabımın gmailini değiştirdim halloldu.

Hesabınızı çalmaya çalışıyorlar ve büyük ihtimalle VPN ile yapıyorlar Microsoft hesabınızın Gmail adresini değiştirin kod gelmez benim de hesabıma günde 20-30 kez başka ülkelerden girmeye çalıştılar Microsoft hesabımın Gmail'ini değiştirdim halloldu.

Nasıl yapıldığını gösterirsen sevinirim.

Nasıl yapıldığını gösterirsen sevinirim.
Microsoft hesabına gir, sağ üstte hesabın olacak oradan Microsoft hesabıma tıkla sonra güvenlik orada en üstte bilgilerim var oradan e postayı bulup yeni bir tane ekle sonrada yeni ekledigini birincil yap.

Güvenliğe girdiğinde ek güvenlik olacak orada bilgilerim olması lazım.
Birde güvenlikte ki olağan dışı etkinliklere tıklayarak nereden giriş yapılmaya çalışıldığını görebilirsin.

Microsoft hesabına gir, sağ üstte hesabın olacak oradan Microsoft hesabıma tıkla sonra güvenlik orada en üstte bilgilerim var oradan e postayı bulup yeni bir tane ekle sonra da yeni ekledigini birincil yap.

Güvenliğe girdiğinde ek güvenlik olacak orada bilgilerim olması lazım.
Bir de güvenlikte ki olağan dışı etkinliklere tıklayarak nereden giriş yapılmaya çalışıldığını görebilirsin.

Yaptım, şimdi aynı şifre ile giriş yapabilirim değil mi?

Yaptım, şimdi aynı şifre ile giriş yapabilirim değil mi?
Aynı şifre ile girersin ama yeni girdiğin gmail ile gireceksin eskisini kullanmayı denersen böyle bir hesap yok diyecek eğer eskisini silmediysen. Eskisi ile yeni bir tane oluşturmaya çalıştığında sorun oluşacak eğer silmez isen eskiyi.
Bide şifreyi değiştirin bence adamlar size kod gönderebiliyorsa şifreyi de biliyordur.
Bide authenticator ekleyin. Microsoft'un kendi uygulaması olması gerek.

Aynı şifre ile girersin ama yeni girdiğin Gmail ile gireceksin eskisini kullanmayı denersen böyle bir hesap yok diyecek eğer eskisini silmediysen. Eskisi ile yeni bir tane oluşturmaya çalıştığında sorun oluşacak eğer silmez isen eskiyi.
Bir de şifreyi değiştirin bence adamlar size kod gönderebiliyorsa şifreyi de biliyordur.
Bir de authenticator ekleyin. Microsoft'un kendi uygulaması olması gerek.

Şifreyi bilmiyorlar Microsoft'a şifresiz girişte var direkt maile kod geliyor o kod ile giriliyor teşekkürler yardımın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı