Gmail'ime baglı telefon numarasına erişemiyorum

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2015-2016 yılında bir Gmail hesabı kurmuştum ve kaydolurken numara istemişti, o zamanki numaramı yazmıştım. Bayağı bir o Gmail'imi kullandım, her türlü oyunda, bütün hesaplarım o Gmail'e kayıtlı. Normalde hiç giriş yaparken kod falan istemiyordu ama bugün PC'mi formatladım ve Gmail'ime giriş yaparken aşağıdaki resimdeki gibi kod gönderdin diyor ama o numara benim yıllar önceki numaram. Ne yapmam lazım? Çok ama çok önemli bir Gmail. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunun için Gmail ile nasıl iletişime geçerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmayan hatlar/numaralar belli bir süre sonunda yeniden kullanıcıya yeni hat olarak satılıyor. Eğer ki telefon numarası şu an aktif ve bir kullanıcısı var ise işin zor gibi. Numarayı hatırlıyorsan bir şansını dene derim..

Başka bir yöntem dene dediğiniz zaman karşınıza nasıl seçenekler çıkıyor?

Başka bir yöntem dene dediğiniz zaman karşınıza nasıl seçenekler çıkıyor?
numaramı bayadır kullanıyorum şuan değiştiremem malesef gmaile nasıl ulaşabilirim nerden destek talebi açabilirim bu konu hakkında ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 50
numaramı bayadır kullanıyorum şuan değiştiremem malesef gmaile nasıl ulaşabilirim nerden destek talebi açabilirim bu konu hakkında ?
Çevrimdışıyken bile kod(...) olarak devam eden seçeneğe basın, telefonunuza-tabletinize bildirim gelmesi gerek. O seçenek işe yarıyor mu?

Çevrimdışıyken bile kod(...) Olarak devam eden seçeneğe basın, telefonunuza-tabletinize bildirim gelmesi gerek. O seçenek işe yarıyor mu?

Eskiden kullandıgım telefonun markası yazıyor. Telefon da değişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman şu anlık yapabileceğin başka pek fazla bir şey yok. yardım alın seçeneği ile Google'a başvurman lazım.

İyide oraya basınca bir başvuru flan çıkmıyor ki sadece eskiden girdiğiniz bir cihazdan tekrar girin diyor ben bu Gmail'e nasıl ulaşacağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…