Gmail'ime baglı telefon numarasına erişemiyorum

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2015-2016 yılında bir Gmail hesabı kurmuştum ve kaydolurken numara istemişti, o zamanki numaramı yazmıştım. Bayağı bir o Gmail'imi kullandım, her türlü oyunda, bütün hesaplarım o Gmail'e kayıtlı. Normalde hiç giriş yaparken kod falan istemiyordu ama bugün PC'mi formatladım ve Gmail'ime giriş yaparken aşağıdaki resimdeki gibi kod gönderdin diyor ama o numara benim yıllar önceki numaram. Ne yapmam lazım? Çok ama çok önemli bir Gmail. Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_6.png

Bunun için Gmail ile nasıl iletişime geçerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok. Dediğim gibi Gmail çok eski ama kaybolan Gmail'im başka bir Gmail için kurtarma Gmail'i tam anlatamadım ama siz anlamışsınızdır. Oyunlarda o kadar çok şeyim varki hepsi gitti mi şimdi ağlayacağım neredeyse :(
Yok hayır, sakin olun. :)

Buradan mı yapıyorsunuz bilmiyorum ama, sitede sizin sorununuzu seçince;
Kodlarınız kısa mesaj veya sesli çağrı yoluyla hâlâ ulaşmadıysa hesabınıza başka şekillerde de erişebilirsiniz. Bu öncelikle 2 Adımlı Doğrulama'yı kurarken yedek telefon ayarlayıp ayarlamadığınıza, yedek kodlarınızı kaydedip etmediğinize veya her ikisine birden bağlıdır.

Yedek telefon ayarladıysanız kodunuzun yedek telefonunuza gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Yedek kodlarınızı kaydettiyseniz, kalan yedek kodlarınızdan herhangi birini oturum açma sırasında kod olarak kullanabilirsiniz. Bunlar en hızlı seçeneklerinizdir ve tamamlanması birkaç dakika sürer.

Yedekleme seçeneklerini ayarlamadıysanız hesabınızı kurtarma adımlarını uygulayın.

Hesabınıza hâlâ giremiyor musunuz? Kaybettiğiniz hesabın yerine kullanacağınız bir Google Hesabı oluşturmayı düşünün.

çıkıyor. Kaynak: Can't sign in to your Google Account - Google Account Help

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı