Gmail'imi kaybettim

Pismaniyee

Hectopat
Dün hesabıma biri girmiş başka bir cihazdan (1 hafta önce yazıyordu) sonra ben olduğumu hatırladım ama şifreyi değiştirmiştim. Normalde şifrem zaten T.C. kimlik no + sonuna a harfi. Şifreyi değiştim, sonuna iki tane a harfi koydum. Girmeye çalışıyorum olmuyor. Sonra tekrar değiştim mi ne yaptım hatırlamıyorum. T.C. kimlik numarasının yanına koyduğumu hatırlamıyorum. Kurtarma e postaya kod gidiyor ama hiçbir hesabıma kod gelmiyor. Ne yapmam lazım? Technopat hesabıma da giremiyorum çıkış yaparsam.

Dün hesabıma biri girmiş başka bir cihazdan (1 hafta önce yazıyordu) sonra ben olduğumu hatırladım ama şifreyi değiştirmiştim. Normalde şifrem zaten T.C. Kimlik no + sonuna a harfi. Şifreyi değiştim, sonuna iki tane a harfi koydum. Girmeye çalışıyorum olmuyor. Sonra tekrar değiştim mi ne yaptım hatırlamıyorum. T.C. Kimlik numarasının yanına koyduğumu hatırlamıyorum. Kurtarma e postaya kod gidiyor ama hiçbir hesabıma kod gelmiyor. Ne yapmam lazım? Technopat hesabıma da giremiyorum çıkış yaparsam.

https://accounts.google.com/signin/...wName=GlifWebSignIn&flowEntry=AccountRecovery buradan işe yaramıyor ise soğuk su için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı