GMG'ten GTA 5 almaya çalışırken "Oops, we cannot compute!" Hatası

batuakn

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar Green Man Gaming'ten oyun alacaktım. Sabah gidip, PayPal nakit kartıma 100 TL yükledim. PayPal hesabımda da 17.50 TL vardı, PayPal kartı da yeni aldığım için kartı aktif etmemi istediler eve gittim kartı aktif ettim, 3 tTL çekti hesabımdan. PayPal 3 TL'yi sonra karta değil de paypal hesabıma attı. PayPal hesabımda 20.50 TL oldu. Kartta kaldı 97 TL. Neyse dedim zaten PayPal üyeliğimdeki parayı alıp, fazlasını karttan alacak diye düşündüm, fakat PayPal ile alırken bu hata ile karşılaşıyorum:
39Glvr.png

Bu hatayı neden alıyor olabilirim ?
Yarın gidip TEB ATM'sinden 5 TL eklesem olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kredi kartı gibi işlem yapman gerek paypal nakit kart ile. Bugüne kadar ben hiçbir sıkıntı yaşamadım son bir kez dene olmazsa 5 tl atar oyle alırsın.

Bu gün gittim TEB atm sinden kartta 5 tl para aktardım karttımda şuan 102 tl bulunmakta fakat bu seferde bu hatayı alıyorum.
kjdNyv.png

Oyunu başka kartla da denedim daha önceden Gta alınmış kartla denedim yine olmadı. Yardım edebilecek varmı ?

Şimdide böyle diyor.
9VBjm3.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı