İnceleme GMK67 klavye kiti

Hocam şuanki kurda klavye 36 dolar yani 1050tlye geliyor, siz 1000 demişsiniz. Sanırsam vergi veya kapıda ödeme almıyor değilmi? Alırsam kapıda ödeme ile veya vergi ile karşılaşıyormuyum?

Hocam şuanki kurda klavye 36 dolar yani 1050tlye geliyor, siz 1000 demişsiniz. Sanırsam vergi veya kapıda ödeme almıyor değilmi? Alırsam kapıda ödeme ile veya vergi ile karşılaşıyormuyum?
Yok vergi falan çıkmıyor. Dolar artıyor zamanla

Yok vergi falan çıkmıyor. Dolar artıyor zamanla
Eyvallah hocam, bu klavyede base kit foam falan bir sürü mod vardı sanırsam. Nasıl sence? Direkt olarak sadece tape yapılıp kullanılırmı? Bi epomaker ep84 buldum 1500e şarj olmuyormuş onu da ben tamir edebilirim diye düşünüyorum. Sence GMK67'yi almaya değermi o base kit modları ve gateron yerine akko v3 pro yellow için? Bir iki hocama daha sordum gmk dediler sence tercih edilirmi.

Hocam incelemeniz harika ve rgb ışıklandırma klavyeye renk katmış. AK680 konusundan geliyorum. Sizden yakın zamanda PAW3395'li 15-35$ bandı arasında F/P bir mouse beklediğimi belirtmek isterim .

Hocam incelemeniz harika ve rgb ışıklandırma klavyeye renk katmış. AK680 konusundan geliyorum. Sizden yakın zamanda PAW3395'li 15-35$ bandı arasında F/P bir mouse beklediğimi belirtmek isterim .
Bütçe azcık yükselirse. Bence yükseltip buna bakın.

Yükselmez ise.

Sayın hocam, dün akşam A950 için ödeme kısmına kadar vardım fakat sanal POS kartım olmadığı için kendi sitesinden satın alamadım. A950 1 haftadır aklımda bugün siparişini bir şekilde geçeceğim sanırım yurt dışından bile alsam bu fiyatlara A950 muadili ürün zor çıkar gibi görünüyor. hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum.

Her kartla ödeme yapılıyor. Benim arkadaş Papara ile aldı Nays ile aldı. Banka kartı da oluyor, kredi de, ön ödemeli de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…