Gmk67 vs AK820 Pro vs Dracula Castle

Hocam vallahi ne yalan söyleyeyim Piano Pro sesi vs hakkında hiçbir fikrim yok. Ses testlerine bakıp ona göre tercih etmeniz daha mantıklı olur.

Leobog Reaper.

Reaper de leaf ping varmış hocam.

Önceden dediğim gibi diğerlerinin çok avantajı yoksa Custom toplayacağım sanırım.

Klavye ustaları söyleyin de karar verelim be.

Gmk67 plastik kasa mı?

Son düzenleme:
Ben aula F75 alırdım dediğim gibi, sen tok istiyorsun bu bütçede düşünebileceğim en tok kombinasyonu söyledim GMK87 + keygeek Y3.

Tamam teşekkür ederim, sende belki bilgi vardır.
Bana Dracula Castle- AK820 Pro- gmk 67- bir de GMK87'nin boyut ve ekran dışında özelliklerini söyler misin?
GMK87 plastik değil mi?

Ben aula F75 alırdım dediğim gibi, sen tok istiyorsun bu bütçede düşünebileceğim en tok kombinasyonu söyledim GMK87 + keygeek Y3

Aula F75'i switch seçeneklerinin düzgün olmadığı için istemiyorum.

Tamam teşekkür ederim, sende belki bilgi vardır.
Bana Castle- 820 Pro- gmk 67- bir de GMK87'nin boyut ve ekran dışında özelliklerini söyler misin?
GMK87 plastik değil mi?

Aula F75'i switch seçeneklerinin düzgün olmadığı için istemiyorum.
Hepsi plastik. Aula f75'teki switchlerde fena değil gayet alınabilir

Hocam yanlış anlamayında beni çıldırtmaya falan mı çalışıyorsunuz topluca?
Neden aula F75 peki?
Ne farkı var?
Bunları öğrenmek istiyorum sadece.
Aula f75 yapı kalitesi olarak gmk67'den biraz daha iyi denebilir. İçi daha az boş hissettiriyor, üstündeki keycapler fena değil elindeki xda'den iyidir, ses olarak fiyatına göre güzel, switch seçenekleride fena değil akko piano pro yerine tercih edilebilecek switchleri var.

Kimse sorduğun soruları zamanlarını harcayıp cevaplamak zorunda değil, yazdığın tek cümlede 3 soru var 2'sini cevaplamışım bide atar yapıyorsun. Konu 5 sayfa olmuş kaç kişi sana yardım etmeye çalışıyor sabahtan beri. Kimsenin sana yardım borcu yok.

Aula f75 yapı kalitesi olarak gmk67'den biraz daha iyi denebilir. İçi daha az boş hissettiriyor, üstündeki keycapler fena değil elindeki xda'den iyidir, ses olarak fiyatına göre güzel, switch seçenekleride fena değil akko piano pro yerine tercih edilebilecek switchleri var.

Kimse sorduğun soruları zamanlarını harcayıp cevaplamak zorunda değil, yazdığın tek cümlede 3 soru var 2'sini cevaplamışım bide atar yapıyorsun. Konu 5 sayfa olmuş kaç kişi sana yardım etmeye çalışıyor sabahtan beri. Kimsenin sana yardım borcu yok.
Tamam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı