Gmk67 vs AK820 Pro vs Dracula Castle

2400 burada, bir de bunların switchleri tanıdık gelmedi.
Tok ses için hangisini seçmeliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2400 burada, bir de bunların switchleri tanıdık gelmedi.
Tok ses için hangisini seçmeliyim?
Çoğu switch tok olur kasadan dolayı, leobog reaper çok önermiyorum bi çok kişide leaf ping olduğunu gördüm o switchlerde. Leobog graywood v3'lerde meh. Bence ttc crescent al aralarından en "premium" olan o

Çoğu switch tok olur, leobog reaper çok önermiyorum bi çok kişide leaf ping olduğunu gördüm o switchlerde. Leobog graywood v3'lerde meh. Bence ttc crescent al aralarından en "premium" olan o
Sonraki ayın ilk günü alırsan ve para birimini dolar yaparsan biraz daha ucuza gelebilir bide

Çoğu switch tok olur kasadan dolayı, leobog reaper çok önermiyorum birçok kişide leaf ping olduğunu gördüm o switchlerde. Leobog graywood v3'lerde meh. Bence ttc crescent al aralarından en "premium" olan o

Sonraki ayın ilk günü alırsan ve para birimini dolar yaparsan biraz daha ucuza gelebilir bir de

Açıkçası Akko pıano Pro kafama çok yatmıştı, fazla avantajları yoksa Custom'a yöneleceğim sanırım.
Düşünceleri alayım.

Çoğu switch tok olur kasadan dolayı, leobog reaper çok önermiyorum bi çok kişide leaf ping olduğunu gördüm o switchlerde. Leobog graywood v3'lerde meh. Bence ttc crescent al aralarından en "premium" olan o

Sonraki ayın ilk günü alırsan ve para birimini dolar yaparsan biraz daha ucuza gelebilir bide
Reddit'te Leobog Reaper daha iyi diyorlar. En kötüsü TTC imiş hatta.

Açıkçası Akko pıano Pro kafama çok yatmıştı, fazla avantajları yoksa Custom'a yöneleceğim sanırım.
Düşünceleri alayım.
Piano pro'lar çok iyi değiller benzer fiyata farklı switchlere yönelebilirsin

Piano pro'lar çok iyi değiller benzer fiyata farklı switchlere yönelebilirsin
Hangisi tok olur diye sormuştun olabildiğince tok istiyorsan gmk87 + keygeek y3 düşünebilirsin

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı