GMOD modları çalışmıyor

• Konuyu başlatan Kwozy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 388

Kwozy

Centipat
Daha fazla  
Dışarıdan bir mod indirdiğimde modlar çalışıyor fakat Steam atölyesi kısmından indirdiğim modlar ya çalışmıyor ya da yarım çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarıdan bir mod indirdiğimde modlar çalışıyor fakat Steam atölyesi kısmından indirdiğim modlar ya çalışmıyor ya da yarım çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Hangi modu indirdiniz?

Yani özel bir mod yok tüm modlar için dediğim şey geçerli ama en son indirdiğim modern warfare silahlarıydı.
Şahsen ben Garry's Mod'un modlarını komple atölyeden indiriyorum. "Abone" olduğunuz zaman otomatik olarak indirme çıkıyor. Belki ana menüden aktif etmeniz gerekiyordur, normalde otomatik aktif olmakta.
Aynı zamanda diğer modlar ile çakışması çok olağan, dikkat ettiniz mi?

Şahsen ben Garry's Mod'un modlarını komple atölyeden indiriyorum. "Abone" olduğunuz zaman otomatik olarak indirme çıkıyor. Belki ana menüden aktif etmeniz gerekiyordur, normalde otomatik aktif olmakta.
Aynı zamanda diğer modlar ile çakışması çok olağan, dikkat ettiniz mi?
Modlar eklentiler kısmında gözüküyor fakat çalışmıyor ve herhangi bir çakışma yok

Modlar eklentiler kısmında gözüküyor fakat çalışmıyor ve herhangi bir çakışma yok

Ve bu sadece Steam'den indirdiğim modlar için geçerli

Direk abone olduğunuz birkaç modun linkini atarmısınız, bizzat test etmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı