Gmod mors alfabesi

• Konuyu başlatan raNg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 738

raNg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gmod dosyalarına bakarken (D:\SteamLibrary\steamapps\common\GarrysMod\garrysmod\download\sound\dradio) kısmında bulunan radio_on adlı ses dosyasında bir şey kesşfettim sanırım. Dosyayı açtığımda kesik kesik veya uzun bir şekilde dıt sesi gelmekte bunu çevirebilecek arkadaşlar var mı acaba?

Ses kaydını buraya atamıyorum gmodu olan arkadaşlar varsa onlar varsa bakarlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gmod dosyalarına bakarken (D:\SteamLibrary\steamapps\common\GarrysMod\garrysmod\download\sound\dradio) kısmında bulunan radio_on adlı ses dosyasında bir şey kesşfettim sanırım. Dosyayı açtığımda kesik kesik veya uzun bir şekilde dıt sesi gelmekte bunu çevirebilecek arkadaşlar var mı acaba?

Ses kaydını buraya atamıyorum gmodu olan arkadaşlar varsa onlar varsa bakarlarsa sevinirim.

Sizin attığınız siteden çıkan sonuç: E t t ttm TT tttt TT TT TT TT tmt n em eııısıhsııısıısııısıhı ısıı5ıı5snh5sı5s5ıshhhıııııı5hsııııısıs5ıshhh5ıssıııııııısıııısss5ı5hhıhsıhhsı ıhııııhısııısıhsııısıasııısıhı ıeıhd e t gden duleaea e n uw e e e IE t me wtt e mte e nanetn o en at W aatenta a nt a t tte e y e TT ttt t e e tteet t ttt teeee5sh5i55ıee bunu Google'a yapışırtıktan sonuçlardan bir tanesi sambor prei kuk adında bir yerin haritası çıktı (pdf) onu da internetten araştırınca bir tapınak gibi bir yer çıktı rastlantımı yoksa başka bir işmi var ne diyeceğimi bilemedim.

Dosya Ekleri

• One_of_many_temples_in_Sambor_Prei_Kuk.jpg
    One_of_many_temples_in_Sambor_Prei_Kuk.jpg
    420,3 KB · Görüntüleme: 52

1.Bulduğun dosya garry's mod'un kendine ait olan bir dosya değil bir addon (eklenti) dosyası muhtemelen dradio eklentisini (gmodstore.com/market/view/dradio-team-channel-and-frequency-communication) kullanan bir sunucuya girdiğin için oyun dosyalarında var.

2.Bulduğun ses dosyası muhtemelen radyo eklentisinin radyo açıkken çıkardığı (kanal değiştirme,radyoyu açma kapama vb.) seslerin bir dosyası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00