Gmod nasıl nextbot yapılır?

bunu hatasız yapabilen sesli bir şekilde söylesin ya vallahi şu illet şeyi yapmak istiyom

7 günlük banınız hayırlı olsun.
çok sağolun beyefendi

sadece şu dosyayı şuraya atıp fotoğraf ekliyip yollamak istiyorum bu kadar basit

knk bence sen arkadaşına git, buçağı çek ve deki "bana nasıl nextbot yapıldığını öğret." aynı Mr-White gibi sakin şekilde. Ondan sonra ise nasıl yapıldığının videosunu youtube da paylaş hepimiz rahatlayalım

Son düzenleme:
Bunu hatasız yapabilen sesli bir şekilde söylesin ya vallahi şu illet şeyi yapmak istiyorum.

Çok sağ olun beyefendi.

Sadece şu dosyayı şuraya atıp fotoğraf ekleyip yollamak istiyorum bu kadar basit.

Kanka bence sen arkadaşına git, buçağı çek vedeki "bana nasıl nextbot yapıldığını öğret." aynı mr-white gibi sakin şekilde. Ondan sonra ise nasıl yapıldığının videosunu YouTube'da paylaş hepimiz rahatlayalım.

Yok aga söylemiyor mühür var.

Yok aga söylemiyor mühür var.

Olm elim ayağım titriyor bu ne? Biz War Thunder oynarken devlet sırları çalıyoruz bunların sakladığı şeye bak.

hayır yok mu bir DELİKANLI yok mu bir OBJECT 279 kılıklı CHAD gibi CHAD sadece fotoğrafı atıp nextbot yaptığımız bir uygulama yapsın (uygulama tutmazse ben de furryim)

Olm elim ayağım titriyor bu ne? Biz War Thunder oynarken devlet sırları çalıyoruz bunların sakladığı şeye bak.

Hayır yok mu bir delikanlı yok mu bir object 279 kılıklı chad gibi chad sadece fotoğrafı atıp nextbot yaptığımız bir uygulama yapsın (uygulama tutmazse ben de furryim)

Arkadaş söylemeyince bıçağı döşedim bu sefer kan kaybından öldü ne yapayım şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı