Çözüldü Gnome System Monitor Teması Bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
14
Ne demeye çalışıyorum:

Sistemin teması karanlık olmasına rağmen sadece bu uygulamada açık temaya dönüyor bazen.

1649964403258.png

Farklı temalar denedim ama aynı, değişmiyor. Kvantum'dan da değiştirmeye kalkıyorum ama olmuyor nedense.

Sistem ve yüklü temalar:

1649964438041.png

@OzgunP

Çözüm
Gnome GTK4'e geçiş yaptı (gnome-system-monitor de öyledir), ama kullandığın temanın sadece GTK3'e kadar desteği var, bu sebeple GTK4 desteği olan bir uygulamayı dekore edemiyor. Ant temasının ise hem GTK3 hem de GTK 4 desteği var. Orchis temasına da ileride GTK4 desteği eklenirse, bu sorun çözülür. Gnome sistem gözlemcisinin eski sürümleri GTK3 kullandığı için, önceden sorun yaşamıyordun.
Orchis temasının GTK4 desteği olmamasından kaynaklanıyor olabilir. GTK4 desteği olan farklı bir tema ile kontrol etmeyi dene bakalım. Mesela Ant temasını deneyebilirsin. Ant Themes
Hocam işe yaradı. Sanırım yeni güncellemelerde uyum problemi var. Eskiden böyle değildi, tema değiştirince anında uyum sağlıyordu. Yeni temalara bakayım.

Gnome GTK4'e geçiş yaptı (gnome-system-monitor de öyledir), ama kullandığın temanın sadece GTK3'e kadar desteği var, bu sebeple GTK4 desteği olan bir uygulamayı dekore edemiyor. Ant temasının ise hem GTK3 hem de GTK 4 desteği var. Orchis temasına da ileride GTK4 desteği eklenirse, bu sorun çözülür. Gnome sistem gözlemcisinin eski sürümleri GTK3 kullandığı için, önceden sorun yaşamıyordun.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı