SunnyDust Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 177 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #1 Öncelikle selam. Aktif olarak CachyOS GNOME kullanıcısıyım. Renkler bana biraz solgun görünüyor. Bu renkleri biraz daha canlı nasıl yapabilirim?
Öncelikle selam. Aktif olarak CachyOS GNOME kullanıcısıyım. Renkler bana biraz solgun görünüyor. Bu renkleri biraz daha canlı nasıl yapabilirim?
ffurs22 Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel N100(şu anlık, bu sene içinde değiştirilecek) Ekran Kartı:iGPU Ram:16GB OS: Arch Linux(Bazen Cachy OS bazen base) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2025 #2 How do I calibrate my screen? olması lazım, ben denemedim de. Artı 0 Eksi
KS KS SunnyDust Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 177 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2025 #3 ffurs22 dedi: How do I calibrate my screen? olması lazım, ben denemedim de. Genişletmek için tıkla... Aradığımı bulamadım maalesef. Artı 0 Eksi
ffurs22 dedi: How do I calibrate my screen? olması lazım, ben denemedim de. Genişletmek için tıkla... Aradığımı bulamadım maalesef.