GNU/Linux dağıtım seçimini nasıl yapmalısınız?

Fikir olarak da kullanım olarak da gayet iyi distro. Neyini beğenmediniz anlamadım, ayrıca kendim de epey kullandım. Artix dışında bir sürü örnek verilebilir.
Bir cok seyini begenmedim hocam.

Uzun zamandır Fedora dışında dağıtım kullanmıyorum, kafam rahat oluyor. Eskiden Arch'dan başka dağıtım kullanmazdım ancak artık eskisi kadar sabrım yok sanırım uğraşmak gelmiyor içimden. Ve evet EndeavourOS gibi alternatiflerin farkındayım ancak saf Arch'ın yerini tutmuyor.

Linux'ta kod yazmıyoruz insanların karşı çıkmasının sebebi bu olabilir, sisteme komut veriyoruz sadece kod değil.

Anlamadınız galiba Manjaro gibi dağıtımlar kötü diyorum. Gerisi güzel zaten(Arch için)

Fedora daha da gelişirse güzel olacak ama şimdilik benim isteklerimi karşılamıyor.

Evet ama bazen başkalarının onayını almak isteyebiliyorum, benim gibi düşünenler vardır deyip yazdım orayı.

E zaten Manjaro'ya bende kötü dedim, önceki mesajlarımı okuyun. Aynı şeyleri yazıp durmaya gerek yok.

E zaten Manjaro'ya bende kötü dedim, önceki mesajlarımı okuyun. Aynı şeyleri yazıp durmaya gerek yok.

Yani hocam her Arch güzel değildir ama güzel Arch daha çoktur diyelim.

@Regicide KDE Neon'u unutmuşsunuz

AAA gerçekten hatırlattığın için çok teşekkürler.

Ek olarak, her şeyi özelleştirmek isteyenlere KDE Neon.

Yani hocam her Arch güzel değildir ama güzel Arch daha çoktur diyelim.

AAA gerçekten hatırlattığın için çok teşekkürler.

Ek olarak, her şeyi özelleştirmek isteyenlere KDE Neon.
Yahu arkadaşım, ben bunu demiyorum ki. İlk 2 mesajımda da yazdım, tüm arch dağıtımları deneyim istemez, bu yüzden o ibareyi kaldırın.

Yahu arkadaşım, ben bunu demiyorum ki. İlk 2 mesajımda da yazdım, tüm Arch dağıtımları deneyim istemez, bu yüzden o ibareyi kaldırın.

En bilindiklerini yazdım. En bilinen Arch dağıtımları tecrübe istiyor Manjaro hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…