GNU/Linux dağıtım seçimini nasıl yapmalısınız?

Binbir türlü hata yok Saf Arch'da da binbir hata var veya başka dağıtımlarda da. Bu hatalar rutin hatalar normal. Sorunlu dağıtım manasına gelmiyor. İnsanları yanıltıyorsunuz
Dostum, saf arch'da hiç böyle şeyler duydun mu allah aşkına? Bunlar rutin hatalar değildir, yapılmaması gerekir. Geçmişi böyle olan bir distro kullanılmaz alternatifleri dururlen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Saf da bu hatayı duymadım. Ancak Safda da absürt hatalar hep oldu. Bunun olması Safında kötü olduğu manasına gelmez Arch bu uğraşmak gerekiyor. Ancak Manjaroda da olan bazı hatalar onu kötü yapmaz değinmek istediğim bu başka alternatifler kişisel tercihdir. Başka alternatiflerde de hatalar vardır. Başka alternatifler öerilebilir. Benim aslında burada belirtmek istediğim Manjaro'nın kötü bir dağıtım olmadığıdır. Yanıltıcıdır. Başarılarını ve kullanım kolaylığı alışkanlığını çöpe atmak demektir. Her sorun hızla düzeltiiyor her dağıtımda. Konu yukarıda biraz abartılmış durumda.

Yahu dostum, bunlar hep itimat. Geçmişte şunları yaşayan distroyu neden kullanayım fıstık gibi alternatifleri varken? Beni böyle dandik hatalarla uğraştırıyorsa kullanılacak dağıtım değildir. Evet bunlar onu kötü yapar alternatifleri karşısında. Ne başarısı var ki manjaronun? Ettiği yaptığını götürdü.

Başarısını yukarıda belirtenler olmuş. alternatifini kullanabilirsiniz. Size göre kötü de olabilir Bir başkasına görede saf tabanda sorun yaşayı rutin çözüm bulmakta zorlanan insanlarda Manjaro veya onun alternatifini kullanabilir. Size göre kötü olabilir ben sizin kişisel tercihinizi sorgulamıyorum. beni anlamıyorsunuz. Ne kullanırsanız kullanın bunda bir problem yok. Doğrudan Kötü olmayan bir dağıtımı çöp gösterip genelleyip kötü etmek yanıltıyor buradaki insanları ben bunu belirtiyorum. Öyle bir konuşmalarınız var ki hata üstüne hata vs bir dünya sorun yumağı gibi halen konuşuyorsunuz. Ben buradan tüm technopat ailesine duyuruyorum gönül rahatlığı ile kullanın deneyin tecrübe edin kimseye bakmayın kendiniz karar verin. bilmeyen insanlar yanlış yönledirebilir sizleri bu insanlar sadece ve sadece kişisel tercihlerinden bahsetmektedirler dağıtım en çok tercih edilen arch dağıtımlarındandır. Halen bir dünya hata diye belirttiğiniz şu hataları merak ediyorum demin çok önceden olan hata ekran görüntüsü attınız ona benzer şeyler paylaşmayın bana rutin sık sorunlar belirttin. zira bende saf arch ubuntu debian çokça sizin paylaşımınıza benzer onlarda olan hataları paylaşabilirim biz dağıtımlardaki hataları konuşmuyoruz kronikleşen ve sorunlu dağıtımı konuşuyoruz. Manjaroda kronik bir durum yok. Kişisel tercihinizi belirtin saygı duyarım. Ama dağıtımlar hakkında sanki hatası bitmezmiş gibi çöpmüş gibi buradaki kullanıcıları yanıltmamanızı tavsiye ediyorum. Bu arada Gentoo ve Saf ArchLinux kullanıcısıyım. Manjora kullanmıyorum. Her dağıtım elimden geçmiştir

Haklısın ama tek bir sorun var. Arch zaten en iyisi.
Arch'ın en iyisi olması Manjaro'yu kötü yapmaz. Arch en iyisi demek de çok iddialı olmuş, Arch'ı çok seven 15-20 senedir kullanan biri olarak söylüyorum.

Bu dağıtımlar gönüllüler tarafından geliştirilen ve sunulan dağıtımlar. Biraz bunu da düşünerek yorum yapalım diye düşünüyorum. Windows 11 ilk yayımlandığında tarih saat bölümü hizalı bile değildi, güncelleye güncelleye adam ediyorlar. Bu arada Windows'un bu kadar güncellenmesinde de Linux'un etkisi büyüktür. Açık kısa bir sürede kapatılıyorsa benim için kafidir. Hatasız sistem yoktur önemli olan hatanın en kısa sürede düzeltilmesidir.

Bakın, iş bir yerde tabi ki kişisel tercih oluyor, ama mesele bundan ibaret değil. Çok kullanılması onun kötü olmaması için bir sebep değil. Adamlar geçmişte kaç kez SSL sertifikası sıkıntısı yaşadılar, daha doğrusu bitti. Aur'u ddosladılar, vs. Vs. Bir kez yaşatanın bir kez daha yaşatması için hiçbir sebep yok.Bahsettigim hataları küçük görüyorsanız bence normal değil.
Ve baktığınız da benim gibi düşünen bir çok insan görebilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…