Finduk Centipat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #51 gen2 dedi: İşin ilginç yanı donanım hızlandırma çalışmasa bile işlemcinin ısınmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Arc tabanlılarda yine iyi. Debian tabanlı olanlarda driverlar yüklü gözükse de boşta 60 dereceyi görüyor. Ben de anlam veremiyorum.
gen2 dedi: İşin ilginç yanı donanım hızlandırma çalışmasa bile işlemcinin ısınmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Arc tabanlılarda yine iyi. Debian tabanlı olanlarda driverlar yüklü gözükse de boşta 60 dereceyi görüyor. Ben de anlam veremiyorum.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Ağustos 2020 #52 Finduk dedi: Arc tabanlılarda yine iyi. Debian tabanlı olanlarda driverlar yüklü gözükse de boşta 60 dereceyi görüyor. Ben de anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabanından ziyade tavanı etkiliyor aslında onu.
Finduk dedi: Arc tabanlılarda yine iyi. Debian tabanlı olanlarda driverlar yüklü gözükse de boşta 60 dereceyi görüyor. Ben de anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabanından ziyade tavanı etkiliyor aslında onu.