Geforce Now'da Bannerlord için mod yapımında hata veriyor. Bende şöyle bir çözüm buldum. Deneyen varsa yazabilir mi işe yarıyor mu sizde de?
ÇÖZÜM
Adım 1: Steam'i tarayıcıdan veya masaüstü uygulamasından çalıştırın.
Adım 2: Ayarlar > Aile > Aile Görünümünü Yönet'e gidin. Buradan "Sadece benim seçtiğim oyunlar" seçeneğini seçin, Bannerlord dışında herhangi bir oyunu seçin, devam edin ve gerekli işlemleri tamamlayın.
3. Adım: Aile görünümünü açın. (Sağ üstteki kırmızı düğme. Bu yeşil ise işlem tamamlanmıştır)
Adım 4: GFN'ye gidin ve Bannerlord'u çalıştırın. Oyun açılmıyor ve error veriyor. Tamam düğmesine tıklayın.
Adım 5: Sol alttaki Steam çubuğunu büyütün. Sağ üstteki yeşil düğmeye tıklayarak aile görünümünden çıkın.
Adım 6: İstediğiniz modları yükleyin. Kullanmak istemediğiniz fazladan bir mod yükleyin.
7. Adım: "Hesabı değiştir"e tıklayın ve hesabınızı yeniden açın.
Adım 8: Kütüphaneye gidin. Bannerlord'a sağ tıklayın. Özellikler > Atölye. Yüklediğiniz ekstra modun işaretini kaldırın ve kaldırın.
Son adımı tamamladıktan sonra bir indirme yapacaktır. İndirme işlemi bittikten sonra oyunu çalıştırabilir ve modları kullanabilirsiniz.
Not: Çalışmazsa, Adım 4'ten itibaren tekrar denemelisiniz. 2. kez benim için çalıştı.
Not 2: Oyunu her oynamak istediğinizde bu işlemi yeniden yapmanız gerekir