Steam Goat Simulator: GOATY 3.70 dolar

Şu oyunun amacını bir türlü anlamadım, sağda solda gördüm 5 kuruş verilip alınır gibi gelmiyor. Amaçsız, boş bir iş gibi hissediyorum hep.
Bu oyunun iyi tarafı yaptığı göndermeler, kara mizah ve değişik mekanikler. "İki üç adama kafa atıyım, etrafta zıplayım." diye Youtuber gibi oynarsanız sıkılırsınız ama etrafta keşif yapıp, başarım kovalarsanız ozaman eğlenceli oluyor.
Çok fazla referans var oyunda: Breaking Bad, Diablo, Payday, Slenderman gibi say say bitmezler.

Bu keçi mesela "A Story About my Uncle" oyununa gönderme.
Goat Simulator Screenshot 2025.11.11 - 14.31.39.41.png

Son düzenleme:
Bu oyunun iyi tarafı yaptığı göndermeler, kara mizah ve değişik mekanikler. "İki üç adama kafa atayım, etrafta zıplayım." diye YouTuber gibi oynarsanız sıkılırsınız ama etrafta keşif yapıp, başarım kovalarsanız o zaman eğlenceli oluyor.
Çok fazla referans var oyunda: Breaking Bad, Diablo, Payday, Slenderman gibi say say bitmezler.

Bu keçi mesela "A Story About my Uncle" oyununa gönderme.
Eki Görüntüle 2602266

Bir oyunu göndermeleri iyi mi yapar? 1 IQ oyunlar yapalım ve içine popüler yapımların göndermelerini koyalım, oleyy aşırı eğlenceli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bu oyunun da oynanış videolarını izliyordum aslında benden başka da izleyen baya vardır diye düşünüyorum. Üstelik devam oyunları da çıkmış ki o da bunlardan bir tanesi. Ayrıyeten hayvan oyunlarında sandbox'un en iyi örneklerinden bir tanesi diyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı