Satılık/Takas gobl1n'in Bit Pazarı (Alım, Satım, Takas)

Hak veriyorum sana sonuna kadar. çok güzel özetledin ama maalesef fiyatlara engel olamıyoruz.
Elinde olmayan ürünü çöp yapıp elindekini satarken altın yapan tek milletiz.

Eskiden son kullanıcıdan mal almak çok zordu. Şu anda imkansız.

Şu anda ekran kartı almayın. Sıfır da almayın, ikinci el de. Yenileri kapıda. Herkeste ihtiyaç fazlası ekran kartı hevesi var. Piyasa yenileriyle dolunca, şu ankiler çok ucuzlar.

Şöyle mantık yürütün. İlan çıkmışsınız, satılmamış. Demek ki ederinin üstünde. Ben o fiyata neden ürün alayım?

İlandan alıntı yaparak izah edeyim:

- PSU ------> Cougar CMX-1000 1000W 80+ Bronze ----- 1100TL (Kutusu ve ekstra orjinal kablolar var sağlam.)

+ FSP Aurum PT 1200W modüler platinum. Geçen hafta 900'e sattım.

- RAM ------>Kingston HyperX Fury 2400Mhz CL15 2x8 16gb ----- 500TL (Kutusu var sağlam.)

+ Sıfır tek parça 16GB 3200 mhz Patriot Viper Steel soğutuculu 580 TL an itibarıyla. Amazon TR. Taksitli, ada faturalı. Sıfır.

- Soğutma -> Xigmatek Windpower WP 1264 4 ısı borulu 2 fanlı Kule Tipi ----- 275 (Kutusu var sağlam.)

+ Sıfırı HepsiBurada'da 299 TL, an itibarıyla. Taksitli, ada faturalı. Sıfır.

- Kasa ------> Cooler Master Haf X Full Tower ----- 450TL (Kutusu yok.)

+ Temizse, ilandaki tek mantıklı fiyat bu. Bir tık altına son kullanıcı alabilir. Bu arada kasa satışı çok zor iştir. Kasays önem veren azdır. Onların da küçük bir kısmı ikinci el alır.

Elinizde hiç ekran kartı yok mu?

Yok. Bir arkadaşa daha yazdım. Ekran kartı için 1-2 ay bekleyin.

Son düzenleme:
Şu anda ekran kartı almayın. Sıfır da almayın, ikinci el de. Yenileri kapıda. Herkeste ihtiyaç fazlası ekran kartı hevesi var. Piyasa yenileriyle dolunca, şu ankiler çok ucuzlar.
Teşekkürler. Bakalım 1-2 hafta daha bekleyeceğim sabırlı olabilirsem ne ala . MSI 2070 Super Gaming X Trio modelini düşünüyorum. 3000-3500 TL bandında bulabilirsem alacağım. Geçen günlerde donanımhaber'de 4500 TL'ye Asus ROG Strix modeli 2080 Ti satıldı. Hala bir umut var .

Hocam çoğunu sattım zaten. İlanınızı görünce hızlandırmak adına yazmıştım. Pazarlık yapabilirim. Sadece almak istedikleriniz vardır diye düşünmüştüm. İyi satışlar dilerim.

@gobl1n hocam Sharkoon REV200 kasamı satıyorum, ilgilenir miydiniz? 25.07 fatura tarihli, 05.08'den beri kullanıldı. Hiç bir çizik vesaire yok sıfırından tek farkı kutusu açılmış jelatini çıkartılmış olması. Mevcut sıfır fiyatı internette en ucuz 770 lira, aldığım yer olan İncehesap'ta 810 lira. Düşündüğüm fiyat ise 575, ayrıca sizin fiyat teklifiniz olursa onu da değerlendirebilirim.

RGB kasa toplamıyorum. Bana hitap etmiyor. Daha klasik kasalar tercih ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech K360 var elimde, başka bir klavye aldığım için satmak istiyorum. Kutulu, 6 Şubat 2020 tarihinde N11'de Magic isimli mağazadan aldım, garantisi devam ediyor. 150 lira size uygun mu? Aklımda tam bir fiyat yok açıkçası. oguzhanyusuf05@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Unifying alıcı dahildir bu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…