God bridge ve telly bridge için mouse önerisi

Bütçe
200
Bu bütçeye telly bridge yapacak CPS'te mouse bulamazsınız. Bulsanız bile sensörü ya da başka bir özelliği kötü oluyor. HP Omen 600 veya Redragon M711 indirime girerse bakabilirsiniz. Sensörü dışında Rampage smx G38 claw ile bir nebze telly bridge yaparsınız ama hem malzeme kalitesi hem sensörü kalitesiz. Telly bridge bence o kadar önemli bir şey değil. Godbridge yeterli olur.

Godbridge için 8-10-12 CPS yetiyor diye biliyorum. Bunları önerebilirim hem sensörleri kaliteli hem de godbridge yapılabilir ama telly yapamazsınız.

Corsair Katar Pro.

Logitech G102.

Redragon m808.

Son düzenleme:
Bu bütçeye telly bridge yapacak CPS'te mouse bulamazsınız. Bulsanız bile sensörü ya da başka bir özelliği kötü oluyor. HP Omen 600 veya Redragon M711 indirime girerse bakabilirsiniz. Sensörü dışında Rampage smx G38 claw ile bir nebze telly bridge yaparsınız ama hem malzeme kalitesi hem sensörü kalitesiz. Telly bridge bence o kadar önemli bir şey değil. Godbridge yeterli olur.

Godbridge için 8-10-12 CPS yetiyor diye biliyorum. Bunları önerebilirim hem sensörleri kaliteli hem de godbridge yapılabilir ama telly yapamazsınız.

Corsair Katar Pro.

Logitech G102.

Redragon m808.

Evet yetiyor. Ben godbridgei 11 CPS ile yapıyorum ama iki parmağımla tıklıyorum.
Bloody P93 nasıldır?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla PMW3325 sensörünü kullanıyor. Fena bir sensör değil, giriş orta seviye arası. 1000 Hz 100 IPS 20 g ivmesi var. Ne çok iyi bir sensör ne de çok kötü.

Corsair Katar Pro.

Logitech G102.

Redragon m808.
bence en iyisi
Corsair Katar Pro.
----------------------
Redragon m808.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı