God of fire muadil önerisi

Var eg normal god of fire sentetik eg uniqe seride ilk sıkmada sentetiklik var 5 dakika sonra kayboluyor
Not: Uniqe seri yeni dolum dinlendirmede

Dorosta mango notasi limon daha fazla zayif ve kalicilik zayif
Kimyager Ahmet'te mango ve limon dengesi harika koku 5 gün tısörtümde kalıyor yayilim harika

1-Peki tekrar alacak olsanız kimyager Ahmet mi yoksa eg mi?

2-Eg'deki normal ile unquie seri arasında yayılım ve kalıcılık farkı ne kadar?

Bir de kimyager Ahmet'teki god of Fire'ın linkini atabilir misiniz?

Son düzenleme:
1-Peki tekrar alacak olsanız kimyager Ahmet mi yoksa eg mi?

2-Eg'deki normal ile unquie seri arasında yayılım ve kalıcılık farkı ne kadar?

Bir de kimyager Ahmet'teki god of Fire'ın linkini atabilir misiniz?
1. Tabikide kimyager ahmetten alirim koku bire bir ayni

2. Eg uniqe seri azda olsa ilk sıkmada sentetiklik var yayilim ve kalicilik arasinda ciddi oranda farl var ( Not: Eg uniqe yeni dolum dinlendirmede) ilerse yayilim ve performansi nasil olur bilemiyorum

3. İnstagram: @kimyagerahmet --- kendisine yazarsaniz size cevap verir yardimci olacaktir cogu parfümü klon seviyesindedir .

Ben de düşünüyorum muadil almayı da alıp kullanan arkadaşlar durum nedir nereden almamı önerirsiniz doros mu kimyager ahmet mi?. 1 gün üzerimde kalsın iltifat versin yeterli pek fazla insanlarda olmayan özgün bi koku istiyorum da.

Ben de düşünüyorum muadil almayı da alıp kullanan arkadaşlar durum nedir nereden almamı önerirsiniz doros mu kimyager Ahmet mi? 1 gün üzerimde kalsın iltifat versin yeterli pek fazla insanlarda olmayan özgün bir koku istiyorum da.

Artık forumlarda konuşulmaya başladıysa çok da özgün bir koku olmaktan çıkmıştır herkesin sıkmaya başladığını görürüz gibi yakında her yerde övdükleri için. Bir yerde videosunu görmediğiniz parfümleri fragnaticadaki değerlendirmelere bakarak seçmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum başka bir ülkede çok popüler olan bir parfüm Türkiye'de yaygın olmayabiliyor mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı