God of War %1 Low ve %0, 1 Low FPS değerlerim nasıl?

Değerler iyi. Sistemin takılma sorunu anlık Throttle'dır. Throttle gidermek lazım. Throttle oyun deneyimini mahveden bir şeydir. MOSFET ve VR'ları adeta kalitesizlikten ölen eski dandik HP laptopum LoL'de bile Throttle oluyordu sırf bu sebepten. Oyun 250FPS idi ama sorsanız 15 FPS gibi hissediyordum. Throttle sorunlarını aşırı büyük çabalarla çözdükten sonra düzeldi. Üstelik benim %1 FPS değerlerim o zamanlar eşi benzeri görülmemiş derecede de iyiydi.
Takılmanın onlarca nedeni olabilir, direk Throttle demek doğru olmaz.

Değerler iyi. Sistemin takılma sorunu anlık Throttle'dır. Throttle gidermek lazım. Throttle oyun deneyimini mahveden bir şeydir. MOSFET ve VR'ları adeta kalitesizlikten ölen eski dandik HP laptopum LoL'de bile Throttle oluyordu sırf bu sebepten. Oyun 250FPS idi ama sorsanız 15 FPS gibi hissediyordum. Throttle sorunlarını aşırı büyük çabalarla çözdükten sonra düzeldi. Üstelik benim %1 FPS değerlerim o zamanlar eşi benzeri görülmemiş derecede de iyiydi.

Nasıl giderdiniz ki o sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılmanın onlarca nedeni olabilir, direk Throttle demek doğru olmaz.
Laptop gibi incik cincik ayarlanmış cihazlarda öngörülemez tek takılma sebebi Throttle'dır. Olur mu olur, ama ilk ona bakarsın ve daha sık görülür. Her yerde bi' laf yarıştırma peşindesin dikkatimden kaçmıyor. Bildiğimiz her şeyi bir mesaja yazacak olsak makale çıkar ortaya.

Nasıl giderdiniz ki o sorunu?
Entegre grafik birimini tamamen güçten çekerek.

NVIDIA ile İntel grafik birimi arasında ilginç bir daralma vardı. İnteli komple kapatmayı başarınca sorun düzeldi. Şimdi OCCT Power testinde bile Throttle olmuyor.

Laptop gibi incik cincik ayarlanmış cihazlarda öngörülemez tek takılma sebebi Throttle'dır. Olur mu olur, ama ilk ona bakarsın ve daha sık görülür. Her yerde bi' laf yarıştırma peşindesin dikkatimden kaçmıyor. Bildiğimiz her şeyi bir mesaja yazacak olsak makale çıkar ortaya.
Throttle ile coz bakalim, soz ozur dileyecegim.

5000 tane konunun 4000 tanesi cozulmedi su Throttle seyi ile.

Entegre grafik birimini tamamen güçten çekerek.

NVIDIA ile Intel grafik birimi arasında ilginç bir daralma vardı. Intel'i komple kapatmayı başarınca sorun düzeldi. Şimdi OCCT Power testinde bile throttle olmuyor.

Bende MUX Switch var Control panel üzerinden kapattım dahili grafik kartını zaten ayrıca bir kapatma varsa onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı