God of War (2018) vs God of War: Ragnarok

Dayatılan her şeyi kanıksamanıza.

Şimdi ortada bir fiyat var ve benim bütçem buna uygun kurduğum cümlelerde de Bence diye belirtmişim neden toksik bir insan gibi davranıp gülücük atıyorsun ki bu benim fikrim seni ne alâkadar eder? Ayrıca illa dayatılan şeylere karşı çıkacaksan oyun fiyatlarından önce başka şeylere gülücük atman gerek diye düşünüyorum. Çünkü ülkedeki durum içler acısı.

Ne dayatması dostum? Ülkenin ekonomisi kötüyse pahalıya alırsın bu kadar basit. 60 dolara satılan şeyi yerel fiyatlandırmayla 50'ye satıyor adamlar. Yine iyi bile.

İşte böyleleri bir uyanık kendileriymiş gibi başkaldırıyolar ama başta tepki gösterdikleri şey bile yanlış.

İşte böyleleri bir uyanık kendileriymiş gibi başkaldırıyolar ama başta tepki gösterdikleri şey bile yanlış.
Bir oyuna 1600 lira veremem kanka. Parayı yerden süpürmüyorum, 50 TL'ye hesap alıp geçtim. Senle aynı vakitte oynuyor olacağım, iniyor şu an. :D

Bir oyuna 1600 lira veremem kanka. Parayı yerden süpürmüyorum, 50 TL'ye hesap alıp geçtim. Senle aynı vakitte oynuyor olacağım, iniyor şu an. :D

Tamam kankam saygım sonsuz iyi oyunlar dilerim sana. Anlatmaya çalıştığım şey ben bu parayı rahat bir şekilde verebildiğim için alıyorum sırf bundan dolayı da beni eleştirmeni yanlış buldum.

Ön yükleme acık mı? Acıksa kac GB?
100 GB indirme yapıyor, PC'de 175 GB yer kaplıyor. Sıkıştırmayı iyi yapmışlar.

1726668579389.png

Arkadaşlar Ragnarok PC'ye yeni gelecekmiş, çok bir bilgim olmadığı için soruyorum. Bu iki oyun arasında ne gibi farklar var? Konular, oynanış ve grafikler açısından bariz farklar var mı? Elimde 2018 olduğu için merak ettim almaya değer mi diye.
Ragnarök için konuşmak gerekirse:

Grafik olarak bir fark yok. Farklı bir envanter arayüzü var. Alışması zor geldi şahsen. Ufak saldırı değişiklikleri var. Artık kalkanımızı güçlendirebilyoruz mesela. Ama daha çok aksiyon var bu seferki hikayede. Mena fiyatı da güzel. Alınır oynanır. Ben daha 1. oyunu konsolda bitiremedim bile. İki oyunun ortak noktası ise mimir hiç susmuyor. Her zaman anlatacak bir şeyi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı