Oyun God of War 263 TL

Konudan bağımsız PS Store'da ki fiyatı Steam'deki fiyatınının yarısı kadar. Hatta yarısından biraz daha ucuz. Bu farkın sebebi PS exclusive olduğu için mi acaba?
PS Store fiyatı ile PC fiyatı aynı değil. PS Store'da 20 dolar PC'de 50 dolar. PC'ye sanki 4 yıllık bir oyun değil de yeni bir yan oyun çıkıyormuş gibi bir fiyat biçmişler. Mesela Uncharted Legacy of Thieves Collection her iki platformda da 50 dolar. PC'de yapılan kur güncellemesinden önce Uncharted PC'de 330TL, PS'de 440TL idi. Şimdi PC'de 500 diğerinde hâla 440. Tabii PS Store tarafına kur güncellemesi gelirse iş tersine dönebilir.

Bu arada acelesi olmayan Etail gibi sitelerin indirimini beklesin. Yaz indiriminde 197TL'ye düşmüş bir oyun bu.
 
Pek fazla hikayeli oyun oynamayan birisi God of War'ı sever mi? Hikayesinde bir anlam var mı?
Evet sever. Ben de oynamıyorum çok fazla hikayeli oyun fakat God Of War'ı 6 saat aralıksız hiç sıkılmadan oynadım.
 
Dolar şöyle oldu dolar böyle oldu kardeşim senin cebindeki arttı mı zengin misin?
ya senin ülkendeki yöneticiler senin cebindeki arttı mı artmadı mı ona bakmıyorken koskoca şirket senin cebindeki paranın artıp artmamasına mı bakacak? oyunun yayıncısı siz olsanız nasıl bir fiyat belirlersiniz? senin ülkenin enflasyon dengesizliğine, senin ülkenin nebatisine, ülkenin ekonomik buhranda olmasına, avrupa'nın ülkeni kıskanıyor olmasına falan göre mi satış fiyatı belirleyecekler? nedir şirketlerden beklentiniz? gelip doları mı düşürsünler? şu an zaten çok çok daha düşük kurla işleme alıyorlar hayır işi yapar gibi. gerçekten şu oyunun yurtdışındaki satış fiyatına satsalar 950 lira olması lazımken bu fiyata olması bile bir lütuf, maalesef gerçek bu. sizin, oyunların 50 dolar olmasına değil 50 doların 930 lira olmasına kızmanız lazım.
 
Senelerin oyununa bu kadar para vermem. Veren de kendini sorgulasın. Emeğe saygı falan da yok. Ayrıca bir oyun çıkış fiyatının üzerinde olmamalı. Ya abi kur işte falan. Bu oyunda geçecen o işi kardeşim.

Sorgulasınmı bence bu fiyata mükemmel bir oyun keyifli dakikalar geçirebilirsin cips olmuş 20TL ülkeye bakınca oyunlar çok uygun geliyor bana.

Ben 0 TL'ye başladım oynuyorum. 200 TL'yi gider lokantada ezerim, kebap yerim. 😳

Hocam korsan oynayabilirsiniz ama bunu komik hale getirmeniz forumda huzursuluk ve kötü görüntü olarak görülebilir sizden biraz daha hassas davranmanızı rica ediyorum orijinal alan arkadaşlarada saygısızlık gibi oluyor biraz benim düşünce kesinlikle size bir ön yargım yok sadece bu olayı dalgaya almanız biraz can sıkıcı :)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı