God of War 3 RPCS3'te kasıyor

ABCDE

Hectopat
i5-10400 işlemci RTX 3070 GPU 2x8 RAM var ama kasıyor. Oyun dona dona gidiyor anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emulatörün hız aşırtma ayarları olması lazım. Mobilde AetherSX2 ile PS2 oyunlarını oynarken böyle bir seçenek vardı. Eğer yoksa diğer grafiksel ayarları düşürmeyi deneyin. Olmazsa ve eğer OpenGL veya Vulkan seçeneği varsa Vulkan yapın. Eğer yine olmazsa ya oyunda bir sıkıntı vardı ya da emulatörde. Bazı oyunlarda böyle olabiliyor ne yazık ki. PS2 emulatöründe Beyond Good&Evil oynarken bende yaşadım. Oyunda bazı yerler gözükmüyordu herşeyi en yüksek yaptım Vulkan'a çektim fakat sürekli değiştirmem gerekiyordu grafikleri.

Bu ayarları uyguladınız mı?

Bu ayarları uyguladınız mı?

Kontrol edeyim hemen actığım gibi oyuna girmiştim.
Hocam donmalar azaldı cok ilerlemedim kol almadığımdan fakat 20 FPS oynuyorum hem de CPU kullanımı cok yüksek GPU kullanımı maksimum %50 iken CPU %75 oluyor.

Son düzenleme:
Kontrol edeyim hemen actığım gibi oyuna girmiştim.
Hocam donmalar azaldı cok ilerlemedim kol almadığımdan fakat 20 FPS oynuyorum hem de CPU kullanımı cok yüksek GPU kullanımı maksimum %50 iken CPU %75 oluyor.

RPCS3 işlemci ağırlıklı o yüzden kullanımı yüksek. Oyun ingame olduğundan bu FPS'ler normal işlemcine göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı