Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar PCSX4 emülatorü indirdim. God of War 4 oynamak için ama pcsx4 için God of War'ı nereden indirebilirim? Saygılarımla.
Arkadaşlar PCSX4 emülatorü indirdim. God of War 4 oynamak için ama pcsx4 için God of War'ı nereden indirebilirim? Saygılarımla.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 13 Eylül 2021 #2 PS4 emülatörü olduğunu sanmıyorum yanlış bir şey indirmiş olmayasın?
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #3 PS4 emülatörü olsa ve düzgün çalışıyor olsa burayı yıkarlar inandırıcı gelmedi. Ki varsa bile çok çok fazla işlemci gücü isteyecektir.
PS4 emülatörü olsa ve düzgün çalışıyor olsa burayı yıkarlar inandırıcı gelmedi. Ki varsa bile çok çok fazla işlemci gücü isteyecektir.
elvedasosyal Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 476 13 Eylül 2021 #4 Nasıl indirdiniz acaba? Daha ortalıkta düzgün çalışan herhangi bir emülatör yok çünkü.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.869 Çözümler 175 13 Eylül 2021 #5 Alaxel dedi: Arkadaşlar PCSX4 emülatorü indirdim. God of War 4 oynamak için ama pcsx4 için God of War'ı nereden indirebilirim? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Yanlış yollardasın.
Alaxel dedi: Arkadaşlar PCSX4 emülatorü indirdim. God of War 4 oynamak için ama pcsx4 için God of War'ı nereden indirebilirim? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Yanlış yollardasın.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.208 Çözümler 86 13 Eylül 2021 #6 Daha uzun yolu var onun. Resmi sitesi bu sanırım. PCSX4 - PlayStation 4 Emulator PCSX4 is an experimental open-source PS4 emulator for Windows and macOS pcsx4.com
Daha uzun yolu var onun. Resmi sitesi bu sanırım. PCSX4 - PlayStation 4 Emulator PCSX4 is an experimental open-source PS4 emulator for Windows and macOS pcsx4.com
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #7 Alaxel dedi: Arkadaşlar PCSX4 emülatorü indirdim. God of War 4 oynamak için ama pcsx4 için God of War'ı nereden indirebilirim? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... PCSX4 emülatorü bir yalan, sakın deneme. Şu an stabil çalışan bir PS4 emülatörü yok.
Alaxel dedi: Arkadaşlar PCSX4 emülatorü indirdim. God of War 4 oynamak için ama pcsx4 için God of War'ı nereden indirebilirim? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... PCSX4 emülatorü bir yalan, sakın deneme. Şu an stabil çalışan bir PS4 emülatörü yok.
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Eylül 2021 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #9 Hououin Kyouma dedi: Daha uzun yolu var onun. Resmi sitesi bu sanırım. PCSX4 - PlayStation 4 Emulator PCSX4 is an experimental open-source PS4 emulator for Windows and macOS pcsx4.com Genişletmek için tıkla... Bazı oyunları açıyormuş ama bazılarında bug vesaire sorunlar yok değilmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hououin Kyouma dedi: Daha uzun yolu var onun. Resmi sitesi bu sanırım. PCSX4 - PlayStation 4 Emulator PCSX4 is an experimental open-source PS4 emulator for Windows and macOS pcsx4.com Genişletmek için tıkla... Bazı oyunları açıyormuş ama bazılarında bug vesaire sorunlar yok değilmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 13 Eylül 2021 #10 Alaxel dedi: Bazı oyunları açıyormuş ama bazılarında bug vesaire sorunlar yok değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ps3 emülatörü var 4 emülatör stesi scam.
Alaxel dedi: Bazı oyunları açıyormuş ama bazılarında bug vesaire sorunlar yok değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ps3 emülatörü var 4 emülatör stesi scam.